Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: Sıkıştırma hatası!

Kıdemli Üye

Default Sıkıştırma hatası!

Ben her şeyi doğru yüklü düşünüyorum, ama bu etkin olduğunda, ben benim ana sayfasında bu hatayı alırsınız:

İçerik kodlama hatası
    Geçersiz veya desteklenmeyen bir sıkıştırma kullanır, çünkü görmek istediğiniz sayfa olamaz.
    * Bu sorunun onları bilgilendirmek için web sitesi sahiplerinin irtibata geçiniz.

Lütfen yardım!

Kıdemli Üye

Ayrıca, devre dışı ürün ile bile, benim portal sayfası, şimdi sadece boş bir sayfa.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Devre dışı BB sorun varsa BB hatası değildir.
    Sonra Admin CP vBSEO ve özürlü BB ufing BB henüz devre dışı bırakılmaz olduğunu lütfen unutmayınız. Tou hala htaccess BB için yeniden yönlendirme ve hala vBSEO, 2 değiştirilmiş dosyaları BB işlevleri kullanmak çünkü.

Öncelikle BB hata yapar belirlemek zorunda. BB tamamen dissabled olduğundan emin olun. Eğer cevabınız evet ise ve sorun hala BB neden olur.

VBSEO kullanıyor musunuz? BB tamamen (Admin CP + htaccess kuralları + vBSEO değişiklikleri iptal) devre dışı durumu nedir?

Kıdemli Üye

(Ben tüm değişiklikleri döndürüldü) de yukarıda açıklandığı gibi tamamen devre dışı zaman her şey normale döndü.
    Evet vBSEO kullanın. Bunu sağlayan ne zaman "Sıkıştırma" hatası alıyorum ve benim portal sayfası, boş bir sayfa.

Böylece Tamam biz emin BB ile ilgili olduğunu. Sorun standart biri değil - ben kullanan diğer mods hakkında sormak istiyorum. Sıkıştırma için bazı mod var mı?

Sonraki boş sayfa hakkında ipucu - PHP modülleri yüklü olduğundan emin olun: CURL ve iconv (# post8 http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html)

Çeviri SEO bağlantıları kullanılan yaptım söyle? BB kuralları eklediniz mi. Htaccess? Eğer cevabınız evet ise forum URL nedir? (Böyle bir durumda kurallar talimatlarında açıklandığı gibi değiştirilebilir) URL alt-dizin kullanıyor?

Yalvarıyor tekrar kurulum ve entegrasyon sırasında tüm ürün değiştirmek ve kuracak tüm dosyaların kopyalarını olun. Size nadas talimatları tam olarak emin olun. Eğer bize sizin için kurulum istiyorsanız, 30 $ için kurulum hizmeti satın alabilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Kıdemli Üye

O Yahu adam **********. Şimdi kurulum için ödemek için gidiyorum. Ben sadece bu lütfen ne zaman yapılması gereken ilk bilmek istiyorum. Benim portal boş göze alamaz. Hızlı yanıt için teşekkürler. Bunu takdir ediyorum.

PM veya posta erişimi ayrıntıları Lütfen bu yüzden mümkün olacak yükleme.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •