site yedeklerini alarak sağlarken i sorunlar yaşıyorum, yedekleme, muhtemelen büyük bir veritabanı nedeniyle zaman aşımına uğramadan verilerin çoğu i önbellek kaldırmak zorlayabilir BB önbellek, nasıl oluşturulur?
site yedeklerini alarak sağlarken i sorunlar yaşıyorum, yedekleme, muhtemelen büyük bir veritabanı nedeniyle zaman aşımına uğramadan verilerin çoğu i önbellek kaldırmak zorlayabilir BB önbellek, nasıl oluşturulur?
Bunu yapmak için şu anda yapmanız gereken:
1. 1 Geçici olarak ayarlanır önbellek TTL
2. Geçici olarak son bir strateji temizleyerek
3. Zamanlanmış görev gidin ve elle önbellek cleating için görev tetikleyebilir
4. Önbellek ayarlarını geri
Biz böyle bir konu yok dosya önbellek uygulanması planlanan olduğunu lütfen unutmayınız.
BB,
Insanların konuşmak olabilir DragonByte Tech Forum sen BB önbelleğe saklamak için arka uç olarak VBOptimise kullanmak için yardımcı olabilir.
Onlar zaten destek
FileCache
Memcache
XCache
APC
EAcceletator
WinCache
Ben gerçekten o hızlı BB açmak için sizinle birlikte çalışabilir düşünüyorum Deceptor konuşmaya çalışın.
Vboptimise bir deneyin ve herkes veriniz mutlu olabilir
Teşekkürler,
Biz dosya önbellek ve hazır önbellek motorları desteklemek için planlamaBu bizim bir sonraki adımdır. Gelecek hafta yeni takım üyesi edilir ve işleri daha hızlı gidecek
İletinizi aklımızda tutmak ve kullanmak bu önbellek değişiklikleri başlatmak hen![]()
Sadece bu konu güncellemek için. Otomatik ve manuel: Şu anda BB önbellek temizleme standında destekler.
Ayrıca biz zaten birkaç motorlar için hafıza önbellek desteği: Memcache, APC, XCache, eAccelerator ve yenilerini desteği eklemek için kolaydır