Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: vbseo ve. htaccess

Üye

Default vbseo ve. htaccess

Vbseo kullanarak herhangi bir url'ler yeniden değilsiniz dışında farklı seo özellikleri için vbseo kullanıyorum

Ben hala eklemek gerekiyor:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arşiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | Resimler) /
    RewriteRule doları vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    ya da sadece:
    RewriteRule index.php? dil = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $ dil = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]
    - Vbseo url'ler yeniden yazma zaman

(Ayrıca mümkün htaccess dosyası sonrası olabilir - vbseo + BB nasıl göründüğünü bir örnek görmek için)
    Last edited by krisp; 04-11-09 at 15:01.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

VBSEO kullanıyorsanız vBSEO ile forum için oluşturulan kurallar kullanmak zorunda, aksi takdirde vBSEO hiç çalışmıyor olmayacaktır. Bu kurallar BB vBSEO ile işbirliği sağlar.

Forumlar için vBSEO olmadan kuralları kullanırsanız, daha sonra isteği Bu istek için bir şey yapacak vBSEO ve vBSEO gitmek olmaz.

Üye

Ben hiç hayır. Htaccess olduğunu lütfen unutmayınız. Vbeso ile URL'leri yeniden yazmak dont bu yana gerekli değildir. Ben sadece = nofollow gibi değişik özelliklerini kullanabilirsiniz, uzun metatag vb Tüm bu vbseo özellikleri ile sadece iyi çalışıyor. Htaccess tüm.

Ikinci admincp ve forum tamamen boş gider BB ürün ithalat ve forma erişim var.

Biriyle bir htaccess oluşturma:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & yönlendirilir = / $ 2 [L, QSA]
    veya

RewriteEngine On
    RewriteRule index.php? dil = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $ dil = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Hiç fark etmez. Forum ile iletişim kurmak için Stil mümkün değildir.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden krisp View Post
    Ben hiç hayır. Htaccess olduğunu lütfen unutmayınız. Vbeso ile URL'leri yeniden yazmak dont bu yana gerekli değildir. Ben sadece = nofollow gibi değişik özelliklerini kullanabilirsiniz, uzun metatag vb Tüm bu vbseo özellikleri ile sadece iyi çalışıyor. Htaccess tüm.

Quote Nickli Üyeden krisp View Post
    Ikinci admincp ve forum tamamen boş gider BB ürün ithalat ve forma erişim var.
    # post8 http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html

Ayrıca uygun tüm kurulum ve entegrasyon adımları yaptığınızdan emin olun.
    Durumda bana Admin CP ve FTP erişim ayrıntıları bu ÖS işlemez.
    Last edited by vBET; 05-11-09 at 00:25.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •