Merhaba. Ben bu büyük addon ücretsiz sürümünü kullanarak ve sadece çeviri önce metin parçaları korumak için mümkün olup olmadığını sormak istedim?
Merhaba. Ben bu büyük addon ücretsiz sürümünü kullanarak ve sadece çeviri önce metin parçaları korumak için mümkün olup olmadığını sormak istedim?
Evet, sadece tercüme değil alan tercüme edilecek bir şey gerekiyorsa sadece uygun bir şablon düzenlemek ve arasında
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> ve <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Not: yorum Bu özelliği kullanmak için kaldırır herhangi bir mod kullanamazsınız)
Herhangi bir şekilde bir makale vb CMS bu kullanmak için aynı zamanda mümkün mü?
Last edited by jonlar; 27-04-10 at 21:14.
Ücretsiz sürümü değil. Ücretli birinde içinde böyle bir metin ekleyerek çok kolay yapabilirsiniz notranslate CMS mesajda bbcode.
Tamam teşekkür ederiz. Ancak, dürüst olmak gerekirse, ben bir komut dosyası için 90 dolar ödemek istemiyordum! bütün vB maliyetleri (ön ödemeli) 125 €
Genişleyici için defenitly Thats. Ben sadece dürüst
Size ücretsiz sürümünü sunmak nedeni budur, siz istediğiniz sürece tadını çıkarabilirsiniz! Siz ve sadece tercüme istiyor ve mükemmel bir performans, çok dilli toplum destek, tercüme RSS ve çok daha fazla umurumda değil herkes.
Biz ücretli sürümünde paralarını yatırım için çok mutluyuz müşterilerin çok şey var
Last edited by vBET; 02-05-10 at 22:33.