Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 18

Konu: URL kategoride adının çevirisi

Yasak
    Yer
    ABD / Fas

Default URL kategoride adının çevirisi

Yönetici Merhaba!

Sayesinde bu büyük ve harika bir mod için bir sürü, benim en iyi ve favorited mod .

Benim özellik isteği Bu konuya bağlantı değişmez Fransızca ve Arapça "Özellik İstekleri" Örneğin URL kategoride adının çevirisi. : / Fr/feature-requests/62-traduction-du-nom-de-cat% C3% A9gorie-dans-les-url.html

Benim kötü İngiliz için özür dilerim .

Saygılarımızla.
    Last edited by vBET; 04-11-09 at 13:44. Nedeni: Yanlış BBCode'lar

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Rootshell Merhaba!

Gibi ben memnunum Ayrıca - İngilizce çok iyi değilse, sadece Kullanıcı Paneli varsayılan dil, kendi ana dilinde yazmaya başlamak sonunda bu mod ile ilgili çoklu dil toplulukları

Bu istek hakkında iyi bir fikir olduğunu ve TODO listesine eklenir. Ayrıca bu çeviri ile ilgili bazı sorunları görüyoruz, ama biz bunu desteklemek için elimizden geleni yapacağız

Yasak
    Yer
    ABD / Fas

Michal değişiklik geliştirmek için devam eden çalışma için teşekkür ederim, ben sabırla sürüm 3.x bekliyor.
    Bu Mod Aşk

Zaten kullanılabilir.

Junior Member

Text automatically translated from: Spanish to: Turkish
    Translated text
    Merhaba,

Ben kategori tercüme yok, ne özledim olabilir?. (VBET 312)

Teşekkür ederim.
    Original text

Quote Nickli Üyeden jorgejgm View Post
    Translated text
    Merhaba,

Ben kategori tercüme yok, ne özledim olabilir?. (VBET 312)

Teşekkür ederim.
    Original text
    Üzgünüm kıymetli değildi. "Kullanılabilir" 3.x bekliyor hakkında bir yorum
    Kategori çevirileri henüz desteklenmiyor. Biz hala çeviriler değişiklikleri riski olmadan bunu nasıl göz sırasında.

Konuları için yalvarıyor tanımlayıcı çünkü hiçbir sorunu Google daha iyi bir çeviri yapmış olur eğer öyleyse, orada, o zaman zaten endekslenmiş URL sadece 301 yönlendirme ve Google pozisyon kaybetmeden yeniden endekslemek olacaktır.

Kategoriler (alt-forumlar) çeviri daha iyi bir sonra eski bir kırık olacak değişecek birçok forumlarda, URL Kategorideki önce tanımlayıcısı yok çünkü bir sorun var. Ve sadece kategorileri için sonsuza dek çevirileri tutmak için izin verilmez - Google, sadece 15 gün için önbellek çeviriler sağlar.

Yani biz burada büyük bir mücadele var Biz bunun üzerinde çalışacak ve bu konuları başlıklar halinde olduğu gibi güvenli bir şekilde bulmak bizim için biraz zaman alabilir. Biz şu anda bazı fikirler var, bu yüzden ilerleme gibi düşünebilirsiniz

Biz hala bu alanda daha yakın bir soruşturma yapmak için, ama zaten bazı çözüm planlanan. Değil nazik, bu yüzden discus bunu istiyorum.

Şu anda 2 stratejileri kategoriler çeviri yapmayı planlıyor. Bu yüzden tercih edilen birini seçmek mümkün olacak.

1. - kolay bir çeviri otomatik olacak ve eğer önbellek temizleme çeviri değiştirildi görüntülendikten sonra, sonra sadece 301 yönlendirme ve kullanıcı hala noktası okumak mümkün olacak alacaksınız. Bu da 301 (şimdiye kadar olur) uygun indeksleme konular sayesinde işlemek için izin verecektir. Ama olmak için bu URL modelini (şu anda birçok forumlar sadece mesajlar kimliği içerir) (alt-forum) URL id kategoriye dahil olacak.

2. - sert biri, ama kategoriler (alt-forumlar) URL modeli id zorunda değilsiniz ve bunu değiştirmek için (SEO konular) istemiyorum forumlar için çalışacaktır. Bu strateji her bir kategori için her forum yapılandırma çeviri (alt-forum) elle ayarlamanız gerekecektir. Ayarlayın ve eski bağlantıları kırık (forum adını değiştirmek şu anda olduğu gibi - bu bir sorun değildir) ile sona erecek herhangi bir değişikliğe neden bırakın. Biz çünkü Google TOS bunu otomatik olarak yapmak değil - Google sonuçlarının en fazla 15 gün önbelleğe olamaz. Ve bu çeviriler ömür boyu muhafaza edilmelidir. Elle bazı işler olabilir. Her bir alt-forum forumda mevcut dillerin sayısı ile çarpın, ancak bir kez kurun ve bırakın. Sadece çeviriler nereden bulmak için Internet html formu ile birçok ücretsiz çeviri hizmetleri bulabilirsiniz. Belki sayfa (AJAX veya CURL API) alınan Google çeviriler bile elle kontrol etmeniz gerekir saklamak için kullanılabilir.

Bu bizim bir fikirdir. Ve şu anda, biz hala mümkün olan tüm konular hakkında emin değil, ama biz kullanıcılar hakkında ne düşündüğünüzü bilmek istiyorum

Junior Member

Default 1

Translated text
    Ben seçeneği 1 tercih ederim.

Ama en iyi şey seçer sonra zaten 2 seçenekler sunmak ve olacaktır.

selamlar.
    Original text

Üye

Ben çok 2. ilgileniyorum çok iyi seo "alt klasör" domain.com önemli anahtar kelimeler var çünkü / alt klasör / dinlenme ...

Bu konuda herhangi bir haber?

Bizim asıl önceliğimiz vB4 için vBET4.x ve biz şimdi bu konuda çalışıyoruz. Biz böyle vBET3.x gelecek kritik konularla ilgili dikkat çekmek ve bu 4.x yayınlanmadan önce planlanan tüm.

4.x sürümü sonra 3.x ve 4.x standında hatları geliştirmek ve yeni işlevler katacak.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •