CPU ve bellek kullanım alanı sunucu izlemek ve gerekli kaynak belirlemek.
Sunucu (birkaç başlatın ve sunucu tutan, zaman zaman daha eklemek) yapamazsınız eğer bazı dillerde devre dışı bırakma hakkında unutmayın.
Ayrıca lisansı altında herhangi bir BB indirilen asla bizim veritabanı görmek. Sunucu BB için yeterli olmadığını biliyor musunuz? ...
Ben çok üzgünüm benim hatadır. Gördüğünüz dosyaları müşterilerimiz tarafından indirilen veritabanı kontrol. Şu anda sipariş kontrol ve kurulum hizmeti satın aldığı herhangi bir indirilen dosyayı görmediler, neden olduğunu.
Bir kez daha, çok üzgünüm. Forum URL ve BB hangi sürümünü çalıştırıyorsanız, ne olduğunu görmek için kontrol ediyordu.
Forum URL göndermek ve çalıştırmakta olan BB sürümü söylemek.
Last edited by vBET; 22-04-10 at 20:35.
Biz zevk size yardımcı olacaktır. Daha fazla bilgiye ihtiyacımız var Bunu yapmak için. Lütfen benim son sorulara yanıt. Ayrıca, BB, hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
Çeviriler oldukça hızlı olduğunu görüyoruz. Yine de ...
Şu anda kesin zaten yeni BB sürümünde ortadan çift yönlendirir, çünkü performans çok kaybetmekte olduğunuzu söyleyebilirim. En yeni BB sürümü için güncelleme ve entegrasyon BB tekrar yapın lütfen (burada yeni üyelik konusunda atılacak adımlar hakkında bilgi var: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Güncellemeleri ve entegrasyonlar iyi hissetmiyorum yoksa, biz sizin için bunu yo almak yeterlidir hizmet yükseltme.
Bir şey daha, ben tercüme URL'leri ile ciddi bir sorun olduğunu görüyoruz. Sunucu üzerinde özel harfler bağlantılar çalışmıyor.
Yani: özel harfler, çünkü bu bir lehçe çalışma:
Nowa definicja magnetyzm
Ve bu bir özel harfler (AZ) var ve bu çalışma değildir:
Szkoły - Etiketler Forum przez nedir?
Bu çok önemli kişiler için sadece özel karakterler var, çünkü şu anda Arapça veya Japonca (ve diğerleri) gibi dillerde, tüm sunucu üzerinde çalışan değildir.
Last edited by vBET; 23-04-10 at 03:11.
Biz güvenlik amaçları için kullanıcılar, erişim veri toplamak yok. Ayrıca o her zaman değiştirilebilir. Gerçek erişim veriler için her zaman sormak nedeni budur.
Acil: Bizim postalar bilgi bakınız.