Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 5 , 5

Konu: Forum Dil Seti - Tüm Forumlar Belirtilmemiş

Junior Member

Default Forum Dil Seti - Tüm Forumlar Belirtilmemiş

Benim forum var ve eminim bir çok başkalarının, İspanyolca, Almanca vs sever alt kategorileri ile özel Uluslararası tartışma forumları.

Benim forum ana dili İngilizce olduğundan, komut dosyası, sadece forum varsayılan dil ve görüntülenen metin zaten ingilizce olacak geri varsayar olarak, ben bu bölümler ve ingilizcede çevirmek için tıkladığımda hiçbir şey olmuyor?

Bu yüzden bütün forumlarda belirtilmediği sürece varsayılan dil ayarlandığında bir seçenek var ve bu bölümleri ana dilinize çevirebilir forum bölümlerinde hangi dili kullanmak ayarlamak için seçeneğiniz vardır iyi olurdu.

Ben de kendi kendime, bu da İngilizce dışındaki forumlar moderatoring yardımcı olacağını biliyoruz.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Lütfen ne demek istediğinizi onaylamak. Ek forum yapılandırma kimse yok varsayılan dil forumu ama bazı bölümlerde bir dil ve bazı farklı söyleyebilirim. Her dil için forumlar kimlikleri işaret ederek. Doğru mudur?

Junior Member

Evet örneğin doğrudur arkadaşı:

Forum
    Haberler ve Duyurular (varsayılan dil kullanın ayarlayın örneğin ingilizce)
    Genel Tartışma (varsayılan dil kullanın ayarlayın örneğin ingilizce)

Uluslararası Tartışma
    -İspanyolca (set ispanyolca varsayılan dil)
    -Alman (set almanca varsayılan dil)
    -Fransızca (set fransız varsayılan dil)

Bu ayar varsayılan dil ayarını kullanın veya listesini içeren bir açılır menü dilini seçmek için forum kategori içinde bir ayar olarak eklenebilir.

Tamam - bu yüzden gerekli olduğunu biliyorum.

Ben burada soruna bakın düzeni çeviri (seçenekler, vb iletişim kurar). Daha doğrusu birisi Spanisch yer gidecek zaman, sonra BB İspanyolca olarak tehdit her şeyi. Sorun Birisi İngilizce GUI ve İspanyolca parçası gittiğinde başlar. Sonra GUI İngilizce, İspanyolca ve çeviri mesajları GUI için başarısız olur.

Lütfen dikkat - Ben gerçekten kaçırdığımız bir şey var belki, bu özelliği ile forum çalışan değildi. Birisi İspanyolca alt-forum geldiğinde vBulletin otomatik olarak İspanyolca ibareleri geçer ki, ve sonra o GUI otomatik olarak İngilizce gidecek bazı İngilizce parçası geri gidecek zaman bana söyleyebilir misiniz?
    Ben sadece zaten dahil olduğunu merak ya da bunu bir şekilde ele almak olacaktır.

Bunun en kolay yolu, sadece bu alt forumlarında tüm mesajları işaretlemek olacaktır lang Ben de ile ilgili sorunları bakın:
    - Tüm dillerde konu başlıkları görünür ve o zaman ana sayfaya (görüntüleme yok langtitle bu çeviri belirlemek için izin verecek bbcode tabi)
    - RSS kanalları

Aklımda ve büyümeye izin verecek. Bu zor, ama aynı zamanda birçok forumlarda için kullanışlı olabilir. Şu anda bu yüksek öncelikli olduğunu lütfen unutmayınız. Büyük bir olasılıkla daha yoğun vBulletin ibareleri sistemi ile BB entegre düşünmek - Bu en azından ilk sorunu çözmek olabilir.

Bu gerçekten olduğu gibi burada da aynı isteği: # post10157 http://www.vbenterprisetranslator.co...html

Biz bu ihtiyacı kapsayan başka bir çözüm var - bu neden burada teklif reddedildi. Lütfen buraya bakın: # post10157 http://www.vbenterprisetranslator.co...html detayları çözülmüş olacak için. Kısa bir deyişle - tüm forum varsayılan dil olacaktır, ve robotumuz dili otomatik algılama kullanarak tüm eski mesajları işaretler. Farklı diller için bölümleri olan forum bu şekilde BB kullanmak mümkün olacak - tüm mesajlarını iyi tercüme edilir ve kullanıcılar herhangi bir yerde herhangi bir dilde yazmak mümkün olacak.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •