Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 17 , 17

Konu: Tweet Poster çalışan saptamak için

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Ben Lehçe yazılmış olarak da (muhtemelen en çok izlenenler mesajların sayısı aşıldı, çünkü, diğer çevirileri kontrol edemez). Lütfen orada gerçek bir dilin ne olduğunu göreceksiniz sadece oraya gitmek ve yazılan Düzenle'yi tıklatın.
    Sonrası ilk Lehçe WS, gerçek dili Lehçe IS ve twitter çevrilmemiş metin gönderildi.

Maxed dışarı konuları fark görmüyorum PM Check i Kamil kullanmakta olduğu aynı erişim bilgileri gönderdiğiniz adres

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Lütfen basit bir test yapın. Lehçe tercüme sayfası (Polonya) aynı mesajı yazın. Sonra yeniden, ama bu sefer tercüme DEĞİL sayfasında yazmak. Içeriği bu 2 mesaj için heyecan göndermek herhangi bir fark var bir söyle.

Kıdemli Üye

Üzgünüz Michal anlıyorum yoktur ve i Lehçe yazmak böylece im lehçe

- Sadece kopyalamak zaten böyle bir mesaj var

Kıdemli Üye

Sağ Michal, her iki lehçe, lehçe bayrak (test yazılan 1) ve bir ingilizce bayrağı (test yazılan 2) kullanarak 2 mesaj attılar burada tweets görebilirsiniz Polonya gibi iki tweeted var Twitter Kodu Cage (thecodecagecom) Burada orijinal mesaj:
    Translation1 Test Mesaj gösterimi - Kod Kafes Forum
    Test sonrası çeviri 2 - Kodu Kafes Forum

Onlara İngilizce yayınlanacaktır gerekir mümkündür?

Tweeter scrubs mesajları gönderir mod mesaj BBCode'lar görünüyor. Kalın, KOD, QUOTE bbcdes ile mesaj eklemek için bazı standart BBCode'lar kontrol ediniz. Sahibi ve bu twitter nasıl göründüğünü kontrol edin.

Bbcode yerine değerlendirilir fırçalayın. Eğer, o zaman biz bir şey yapmak değildir. BBCode'lar onlar varsa değerlendirme tetiklenir ve yalnızca çalışır ... Böyle bir durumda twitter ihracat için mod sahibi irtibata geçebilirsiniz ve değişiklikler için onu sormak veya izin veriliyorsa twitter mod kodu kendiniz değişiklikler yapabilir.

Kıdemli Üye

Sadece benim VBA etiketleri kontrol edilmeli ve Tweet kaldırılır. Bu konuda endişe etmeyin, bu çok önemli değil, ben onunla yaşamak

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •