Lütfen basit bir test yapın. Lehçe tercüme sayfası (Polonya) aynı mesajı yazın. Sonra yeniden, ama bu sefer tercüme DEĞİL sayfasında yazmak. Içeriği bu 2 mesaj için heyecan göndermek herhangi bir fark var bir söyle.
Üzgünüz Michal anlıyorum yoktur ve i Lehçe yazmak böylece im lehçe
- Sadece kopyalamak zaten böyle bir mesaj var
Sağ Michal, her iki lehçe, lehçe bayrak (test yazılan 1) ve bir ingilizce bayrağı (test yazılan 2) kullanarak 2 mesaj attılar burada tweets görebilirsiniz Polonya gibi iki tweeted var Twitter Kodu Cage (thecodecagecom) Burada orijinal mesaj:
Translation1 Test Mesaj gösterimi - Kod Kafes Forum
Test sonrası çeviri 2 - Kodu Kafes Forum
Onlara İngilizce yayınlanacaktır gerekir mümkündür?
Tweeter scrubs mesajları gönderir mod mesaj BBCode'lar görünüyor. Kalın, KOD, QUOTE bbcdes ile mesaj eklemek için bazı standart BBCode'lar kontrol ediniz. Sahibi ve bu twitter nasıl göründüğünü kontrol edin.
Bbcode yerine değerlendirilir fırçalayın. Eğer, o zaman biz bir şey yapmak değildir. BBCode'lar onlar varsa değerlendirme tetiklenir ve yalnızca çalışır ... Böyle bir durumda twitter ihracat için mod sahibi irtibata geçebilirsiniz ve değişiklikler için onu sormak veya izin veriliyorsa twitter mod kodu kendiniz değişiklikler yapabilir.
Sadece benim VBA etiketleri kontrol edilmeli ve Tweet kaldırılır. Bu konuda endişe etmeyin, bu çok önemli değil, ben onunla yaşamak