Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 17

Konu: Tweet Poster çalışan saptamak için

Kıdemli Üye

Default Tweet Poster çalışan saptamak için

BB 3.3.2 tweet et yükselttikten sonra güncellenmesi otomatik olarak durdurulur. Tweet posteri görev elle çalıştırırken functions_vbseo_createurl.php eklenir satırda bir hata alıyorum.

Burada şeyleri tekrar çalışma düzenlemek gerekenler ... (Ya da vbseo url kullanan herhangi bir mod)

functions_twitterposter.php içinde SONRA
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
    eklemek
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    dosya yeniden upload

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Büyük Biz bu konuda düşünmüyordu.

Koyarsanız daha iyi olacak:
    PHP Code:
    require_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); 
    vbseo dosyanın içinde functions_vbseo_createurl.php - başında bir yerlerde. Teşekkürler tüm vBSEO eklentileri kullanarak iş de Sitemap Generator entegrasyonu daha kolay olacaktır). Lütfen check - entegrasyon talimatları serbest bırakılması için bir yuva olabiliyor.

Herhangi bir ek dosyaları sürümünü gerektirir çünkü biri daha iyi bir çözüm olduğu görülmektedir. Bu require_once içine katacak init_startup kanca. Tüm eklentileri için çalışacak Bu, bir sonraki sürümde dahil edilecektir.

Kıdemli Üye

Tweet posteri posterleri orijinal dili tweeted olan tweets durdurmak için bir yol var mı?

Gerçekten ben, birisi bir fikir var, ingilizce yayınlanan tweets gerekir?

Saygılarımızla,
    Simon

Bu mod nasıl çalıştığını bilmiyorum. Genellikle BB tercüme edilmeyecektir metinleri tanımlamanızı sağlar. Şablon dahil ise, o zaman sadece arasında tercüme değil alanının içine koyabilirsiniz <! - VBET_SNTA -> ve <! - VBET_ENTA ->. Mesajları (mesaj, PM vb) metin içinde kullanabilirsiniz durumda notranslate bbcode.

Lütfen yardımcı olur söylemek.

Kıdemli Üye

Teşekkür Michal, ancak posterin dil tercüme dili otomatik olarak tweet posteri tweets (twitter mesajları) yardım ancak tweets değildir.

Burada bir tweet cila ama Englsih olmalıydı http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 ama englsh olarak sitemde görünür http://bit.ly/cNJukU
    Last edited by Simon Lloyd; 11-10-10 at 02:41.

Nasıl çalıştığını anlamıyorum. Lütfen açıklayınız. Dış uygulama forumun içeriği görüntülemek? Ya da tam tersi? Nasıl içerik ithal / ihraç edilmektedir? ...

Ben Lehçe yazılmış olarak da (muhtemelen en çok izlenenler mesajların sayısı aşıldı, çünkü, diğer çevirileri kontrol edemez). Lütfen orada gerçek bir dilin ne olduğunu göreceksiniz sadece oraya gitmek ve yazılan Düzenle'yi tıklatın.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Nasıl çalıştığını anlamıyorum. Lütfen açıklayınız. Dış uygulama forumun içeriği görüntülemek? Ya da tam tersi? Nasıl içerik ithal / ihraç edilmektedir? ...
    Tweet poster Bir mesajı ON Forum sonra yazılan tweeted. Vbulletin.org az bir mod (i dilerseniz mod), (heyecan gönderdik) otomatik mod, başka bir yazı ise sonra tekrar tweeted alacak.

Içeriği ithal veya gerçekten ihraç Kısacası, aslında Twitter bir mesajı olarak gönderilir.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •