Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 5 , 5

Konu: Nasıl markalaşma seçenek çalışır?

Junior Member

Default Nasıl markalaşma seçenek çalışır?

Ücretsiz bir mod ne zaman desteklenir, ancak sen benim bağış almadım dedi sana hala cevap vermedi Paypay işlem kimliği verdi bile ve sonra.

Şimdi tam sürümü için ödemiş ve aynı zamanda markalaşma seçeneği ve hala tüm marka ve sitemde nasıl kaldırmak için hiçbir bilgi var.

Bu yanıt miyim? Ben iki kez ödemiş ve hala ben ne ödenen zorunda değilsiniz haksız olduğunu düşünüyorum.

Markalaşma nasıl silerim?
    Last edited by nlpconnections; 11-04-10 at 16:40. Nedeni: Ben sakin haha olduğunu biliyor bu yüzden ekstra bir suratı eklendi

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba

Ayrıca zaten ücretli sürümü satın almak için gidiyoruz yazdı, çünkü bağış kontrol değildi. Yani serbest zaman hiçbir anlamı yoktu. Şu anda bu bağış kontrol etti ve ben Ocak ayında NLP Bağlantıları bağış farklı işlem kimliği ile var olduğunu görürüz - Nisan ayında hakkında yazdı ... Yani bu, ben o geldi vermedi düşündüm neden nedenle ben sadece birkaç ay önce yapılan son bağış kontrol.

Markalaşma ücretsiz lisans varsa, varsayılan olarak kredi bağlantısı kaldırılır. Ayrıca sonra BB sürümü hakkında tüm bilgileri silmek için izin verilir. Biz birisi soruyor, PM ya da e-posta yoluyla bu nasıl talimatlar göndermek.

Bu sizin için ne ödeme var bu konuda emin olabilirsiniz Bir an size PM gönderme
    Last edited by vBET; 11-04-10 at 22:31. Nedeni: yanlış kelime

Junior Member

Bunun için teşekkürler!

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Merhaba

Ayrıca zaten ücretli sürümü satın almak için gidiyoruz yazdı, çünkü bağış kontrol değildi. Yani serbest zaman hiçbir anlamı yoktu. Şu anda bu bağış kontrol etti ve ben Ocak ayında NLP Bağlantıları bağış farklı işlem kimliği ile var olduğunu görürüz - Nisan ayında hakkında yazdı ... Yani bu, ben o geldi vermedi düşündüm neden nedenle ben sadece birkaç ay önce yapılan son bağış kontrol.

Markalaşma ücretsiz lisans varsa, varsayılan olarak kredi bağlantısı kaldırılır. Ayrıca sonra BB sürümü hakkında tüm bilgileri silmek için izin verilir. Biz birisi soruyor, PM ya da e-posta yoluyla bu nasıl talimatlar göndermek.

Bu sizin için ne ödeme var bu konuda emin olabilirsiniz Bir an size PM gönderme
    Markalaşma ücretsiz sürümünü satın aldığınızda, tüm bu şeyler zaten kaldırılmış nedir?

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Markalaşma ücretsiz lisans varsa, varsayılan olarak kredi bağlantısı kaldırılır. Ayrıca sonra BB sürümü hakkında tüm bilgileri silmek için izin verilir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •