Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: Elle ayarlanması özel cümleleri tercüme

Üye

Lightbulb Elle ayarlanması özel cümleleri tercüme

Selam

Google önemli forum seçeneklerinin veya forum isimleri doğru demek değildir ki benim Forumda bulunan dikkat edin.

Örneğin "log", "çok şaşırtıcı bir Cancle" olur

Ayrıca benim "Giriş" forum "temsiller" olur

Ben, gerçekten vBulletin cümleleri ya da forum isimleri elle çevirmek için bir seçenek görmek istiyorum.

VBSEO gibi bir şekilde ele forum salyangozlar Belki kolları

bir kullanıcı belirli cümleleri elle tanımlamak ve sonra kullanıcı ekleyebilirsiniz istediği her dil için bir yapılandırma dosyası oluşturmak

vbet_eng.php
    ABD doları ifade [çıkış] => 'Oturumu Kapat'
    forumid => 'tanıtımları'

Bu tamamen bana yardımcı olacaktır.

Ben 52 dilde aktive gibi yöneticileri için imkansız olduğunu biliyoruz.
    Bu neden bir admincp seçeneği iyi olacağını sanmıyorum.
    ama bir yapılandırma dosyası temel düzeyde ele gerçekten bana yardımcı olacak

StarBuG

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Selam
    Biz zaten vBulletin ibareleri sistemi ile BB uygun dili ifadeler alınacak şekilde entegre etmeyi planlıyor. Bu şekilde vB tarafından otomatik olarak ele alınması - Daha sonra uygun bir dil ifadeler varsa, daha sonra orijinal değilse alınır. Bu farklı dilde bütün cümleleri alan tercüme değil (bunu elle yapmak, böylece biz bu cümleleri opak olacak basit bir araç eklemeyi planlıyoruz) içinde olması gerektirir. Bu çözüm önemli ve çok iyi nedir vB için farklı diller için hazırlanmış cümleleri setleri bulabilirsiniz.
    Bu noktada bu çözüm bazı olası sorunları görüyoruz, ama geldikleri takdirde sorunları ile yakında bunun için gidin ve kazanacak

Bu tür bir çözüm, sizi tatmin edecek mi?

Yasak

Geç cevap için üzgünüm. Biz-si olmak mülhak metin el ile çeviri sayfada 4.5.0 serbest bırakmak.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •