Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 13

Konu: Site haritası çevrilmiş tüm yazılan ve iplik nasıl

Kıdemli Üye

Default Site haritası çevrilmiş tüm yazılan ve iplik nasıl

daha iyi bir kod yapmak için yardım
    Bu benim kod eklendi

/ / Ek kod
    $ Alanguages = array ('tr', 'msn', 'ar', 'zh-CN');
    if (! doları arşivlenen) {
    ABD doları strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, arşivlenen ABD doları);
    foreach (dil $ dolar olarak alanguages) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Dil ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url (enchancedthreadurl, $ öncesinde, ABD doları threadrow ['lastpost'], $ frekans);
    }
    }
    / / End ek kod

benim istatistik altında
    Konuları
    89,236
    Üye
    1,877
    Varsayılan site haritası hakkında 2xx.xxx URL'ler oluşturmak
    ama 5 dilde sadece 457.160 url'ler yaratmak

sonrası, sadece tüm çevrilir ve sitemap URL'ler oluşturmak
    , yaklaşık 560.000 URL'ler

benim koduyla whats yanlış
    lütfen bana yardımcı olur
    teşekkürler

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bizim entegrasyon kod sadece tercüme konuları URL'ler ekler. Ve sadece ilk sayfa iplik varsayılan. Eğer istiyorsanız, aynı zamanda diğer iş parçacığı sayfaları için kod nasıl değiştirileceği açıklanmaktadır.

Üye sayfalarınızın alakalı değildir ve biz bu sayfaları robots.txt tarafından bloke bile tavsiye ediyorum

Sitemap sahip olmak istiyorsanız da tercüme mesajları için bağlantılar, daha sonra aşağıda kullanımlı bir çözüm lütfen:
    1. Açık dosya / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Kodunu bulun:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. ÖNCE koyun:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Last edited by vBET; 04-04-10 at 13:14. Nedeni: çalışma doğruladı

Kıdemli Üye

çalışma
    sayesinde Mesajlar
    thankssssssss ******************************

Üye

"1. Dosya aç / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Bu bulamıyorum ..

Stil yöneticisi mi?

Quote Nickli Üyeden hotslot View Post
    "1. Dosya aç / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Bu bulamıyorum ..

Stil yöneticisi mi?
    Sitemap Generator forum kurulu var mı?

Üye

Hiçbir fikrim yok?

Lütfen benim admin bölümünde tekrar oturum açın ve kontrol miyim? Ancak biz doğru vbseo site haritası kullanarak oturum açarken biz site haritası hakkında "sorunu" çeşit var fark?

Hiçbir fikrim yok?

Lütfen benim admin bölümünde tekrar oturum açın ve kontrol miyim? Ancak biz doğru vbseo site haritası kullanarak oturum açarken biz site haritası hakkında "sorunu" çeşit var fark?
    Yani admin bölümünde kontrol edin. Ayrıca daha sonra yüklü varsa almalısınız / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php forum rehberi.

Üye

Bazen en kolay sonra ne yapılması gerektiğini söylemek göstermek / yapmak. Bu şeyler söz konusu olduğunda çok aklım karıştı hiçbir fikrim yok. Ancak ben burada 2 lisans satın ve ne baş ağrısı ve google hataları dışında herhangi bir değer değer gibi görünüyor biliyorum. Bu bir yazılım lisansları ve kodları ve çalışmak için teçhizat onları düzenlemek için biliyorum sürece satın olmamalıdır. BB, 2 yıl sonra belki ben bu şeyler hakkında hiçbir şey bildiğiniz gibi instilasyon için bile ödenen sale.I yerleştirilmiş olmalıdır çalışmaya hazır gerçekten okunaklı bir program olmaktan uzakta düşünüyorum. Ben gerçekten, benim admin bakmak ve şeyler nasıl olmalıdır çalışan almak için 2 dakika harcamak BB birisi gerekir. BB Kullanıcı şeyler inanç var aslında nerede çalıştığını yapılandırılmış olması gerekir.
    Last edited by hotslot; 25-04-10 at 21:15.

Bazen en kolay sonra ne yapılması gerektiğini söylemek göstermek / yapmak. Bu şeyler söz konusu olduğunda çok aklım karıştı hiçbir fikrim yok. Ancak ben burada 2 lisans satın ve ne baş ağrısı ve google hataları dışında herhangi bir değer değer gibi görünüyor biliyorum. Bu bir yazılım lisansları ve kodları ve çalışmak için teçhizat onları düzenlemek için biliyorum sürece satın olmamalıdır. BB, 2 yıl sonra belki ben bu şeyler hakkında hiçbir şey bildiğiniz gibi instilasyon için bile ödenen sale.I yerleştirilmiş olmalıdır çalışmaya hazır gerçekten okunaklı bir program olmaktan uzakta düşünüyorum. Ben gerçekten, benim admin bakmak ve şeyler nasıl olmalıdır çalışan almak için 2 dakika harcamak BB birisi gerekir. BB Kullanıcı şeyler inanç var aslında nerede çalıştığını yapılandırılmış olması gerekir.
    BB çok hafif ve kurulum önemsiz olduğunu lütfen unutmayınız. BB yüklemek için herhangi bir dosya baskısı yoktur.

Farklı eklentileri ile entegrasyon bu eklentileri olanakları bağlıdır. Entegrasyon için herhangi bir sürümü gerekli ise sadece entegre olduğunu eklentisi ek işlevleri destekleyen noktası zayıf demektir. Onlar zayıf entegrasyon olanakları (hiç kancalar) ile ürün ve onları geliştirmek hakkında sormak istediğiniz düşünüyorsanız vBSEO takım yazabilirsiniz. Biz, sadece bizim kod sorumlu ve düşünmek etmeyenleri ile entegre çözümler vermek. Biz yapılan değişiklikleri vBSEO takım anlatmak ve ek özellikler için kendi ürün açık olun (Aslında biz - onlar kendi ürün yeni işlevler için açık olması istemiyorum) olamaz.

Konuya geri dönecek olursak, sorun nedir? Onlar, nasıl olması gerektiği şeyler çalışan personelimiz yardımcı gerektiğini iddia ediyorlar ama uygun çalışmıyorsa ne olduğunu hiç söylemedim. Anladığım kadarıyla, çünkü söz konusu çeşit jeneratör ile dosya bulmak istedik. Peki sorun nedir?
    Last edited by vBET; 25-04-10 at 21:30.

Üye

Yanıtı için teşekkür ederiz. Ben sadece site haritası çevrilmiş tüm post ve konuları istiyorum ve mümkünse bu admin bölümünde bir şey düzenlemek için gerek yükleme veya bir düğmeye seçeneği bir tıklama sırasında yapılmalıdır. Webmaster araçları, her dil için bir Coğrafi hedef tavsiye eder misiniz? Ayrıca webmaster araçları, her dil için bir rss feed / sitemap ekleyerek tavsiye edersiniz?

Bu bir sorun olmayabilir bu yüzden site haritası eklenecek çevrilmiş tüm Mesaj için yardım isteyen neden budur.

sıcak ilgili
    Last edited by hotslot; 25-04-10 at 21:55.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •