Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 13 , 13

Konu: Site haritası çevrilmiş tüm yazılan ve iplik nasıl

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden hotslot View Post
    Yanıtı için teşekkür ederiz. Ben sadece site haritası çevrilmiş tüm post ve konuları istiyorum ve mümkünse bu admin bölümünde bir şey düzenlemek için gerek yükleme veya bir düğmeye seçeneği bir tıklama sırasında yapılmalıdır. Webmaster araçları, her dil için bir Coğrafi hedef tavsiye eder misiniz? Ayrıca webmaster araçları, her dil için bir rss feed / sitemap ekleyerek tavsiye edersiniz?

Bu bir sorun olmayabilir bu yüzden site haritası eklenecek çevrilmiş tüm Mesaj için yardım isteyen neden budur.

sıcak ilgili
    Yükleme sırasında yapıldı - Ama site haritası entegre sorunu nedir? Bir şey değil mi? ... Hatta nasıl çalışır ve URL sayısı önemli ölçüde geliştirilmiş. Gördü mü? Bir sorun varsa, neyin yanlış olduğunu söyle lütfen.

Coğrafi hedefleme Hakkında - Ben böyle bir imkanın bir etki URL maskesine göre çeşitli yerlere hedef olduğunu bilmiyordum. Webmaster araçları böyle bir şey desteklediğinden emin musunuz?

Site haritası orijinal bağlantıları ile birlikte tüm tercüme sayfaları bağlantılar oluşturulur. Yani sadece site haritası ve Google için yapılandırma alacak gerçek webmaster araçları ile muaftır.

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Yükleme sırasında yapıldı - Ama site haritası entegre sorunu nedir? Bir şey değil mi? ... Hatta nasıl çalışır ve URL sayısı önemli ölçüde geliştirilmiş. Gördü mü? Bir sorun varsa, neyin yanlış olduğunu söyle lütfen.

Coğrafi hedefleme Hakkında - Ben böyle bir imkanın bir etki URL maskesine göre çeşitli yerlere hedef olduğunu bilmiyordum. Webmaster araçları böyle bir şey desteklediğinden emin musunuz?
    Evet onlar, biraz geniş bir araştırma yaptım ve yaptıkları. Şu anda birkaç suları test hepsini değiştirmeden önce bu şekilde ama im kurduk.
    Last edited by vBET; 25-04-10 at 22:34. Nedeni: quote bbcode düzeltildi

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden hotslot View Post
    Evet onlar, biraz geniş bir araştırma yaptım ve yaptıkları. Şu anda birkaç suları test hepsini değiştirmeden önce bu şekilde ama im kurduk.
    Tamam. Gerçekten ben bir şey bilmiyorum hakkında tavsiye vermek için tercih ediyor. Ve ben sadece URL maskeleri göre çeşitli yerlere bir etki cet mümkün olduğunu öğrendim.
    Diğer kullanıcılar için bunu nasıl yazabilirsiniz lütfen - Ben, bu konuda iyi bir makale (hatta kısa bir) gracefull olabileceğini düşünüyorum.

Last edited by vBET; 25-04-10 at 22:52. Nedeni: yazım hatası

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •