Selam
Veritabanı Dosyalar CSS saklamak geçiş,
tercüme forumda incelemekte sonra herhangi bir stil kullanılır
StarBuG
Selam
Veritabanı Dosyalar CSS saklamak geçiş,
tercüme forumda incelemekte sonra herhangi bir stil kullanılır
StarBuG
Mine sorunu geçici olarak başka bir yol ...
(Test örneğini) görebilirsiniz sayfa beni URL sini lütfen. Forum güzel ve bize bu kırık sayfasındaki HTML çıktısı göndermek problemi varsa, ardından kırık sayfa (bazı küçük) oluşturmak, kırık bir ayarı değiştirmek lütfen ayarları geri koymak. Muhtemelen ne olduğunu teşhis etmek için yeterli olacaktır![]()
Last edited by vBET; 02-04-10 at 22:24.
Hayır tepki sorunu çözüldü olduğunu üstlendi. Değilse bize bildirin lütfen bu hata raporu yeniden olacak.
Merhaba,
Ben de aynı sorun var!
Zaman içinde vBulletin çeviriler ve "css stil sayfaları gibi dosyaları saklamak" "Kullanımı tam dosya önbelleği için Konuklar" etkin.
Güncelleştirme tarzı css neden olur eğer o zaman dosya adı değişti ve eski css dosyası temizlendi Powered by
Ancak Web sitesinin stil kıracak şekilde çeviriler önbelleğini hala eski css dosyası kullanıyor!
müteessir benim kötü İngiliz.
Lütfen sorununuzu için yeni konu açmak ve mesajınız var kopyalamanız yeterlidir. Bu iş parçacığı için StarBug (yazar) ' dir. Kısa bir süre - sadece css stil sonra Konuk Önbelleğinizi temizleme veya eski stil dosyası hala varolduğundan emin olun. -Daha fazla yardıma gereksinim duyarsanız lütfen kendi thread açın![]()