Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: "Misafir dosya önbelleği" döngü sorunu etkinleştirdiğinizde Yönlendirme

Junior Member

Default "Misafir dosya önbelleği" döngü sorunu etkinleştirdiğinizde Yönlendirme

Gördüm bu Başlık, ancak bu tavsiyeleri bizim için çalışmıyor.

Biz tüm talimatları (/ do-not-upload/readme.html) ve biz izlediyseniz
    sayısı 4 (FORUM_ROOT / vbseo / / functions_vbseo_createurl.php içerir) dışındaki tüm
    ama biz bunu yapmazsak iyi özel nedenleri var. Ayrıca, tercüme URL yeniden yönlendirme döngüsü etkileyecek fark var bu yüzden gerçek sorunu bulmak gerekir.

Biz göre bizim htaccess dosyasında gerekli tüm şeyleri yaptık
    talimatları ve "konuk dosyasını etkinleştirmek büyük bir çalışma değil
    cache "(" konuk dosya önbelleği "devre dışı bırakılır, her şey gayet iyi çalışıyor).
    Biz vBSEO 3.5.2 (son) kullanın.

Yasak

"Functions_vbseo_createurl.php" entegre etmek istemiyorum gerçekten güçlü bir nedeni olmalı, ama biz bilmiyoruz kadar, biz sizin için bir şey yapmak değildir - bu değişikliği vBSEO bütün prosedürün bir parçası entegrasyonu.
    Bu durumda çeviriler düzgün çalışması vBSEO devre dışı bırakmak ve konuk önbelleğini etkinleştirmek için çalışın, daha sonra bir işaret vermek.

Junior Member

Biz iki test vardı:

A)
    -OFF: vBSEO
    -ON: BB dosya önbellek
    -OFF: functions_vbseo_createurl.php (entegrasyon)
    DOSYA CACHE LOOP REDIRECT OLMADAN BÜYÜK İŞLER

B)
    -ON: vBSEO
    -ON: BB dosya önbellek
    -ON: functions_vbseo_createurl.php (entegrasyon)
    DOSYA CACHE LOOP REDIRECT NEDENLERİ

Örneğin, bazı iplik İngilizce konu varsa: / es/t1000/funny-pictures /: "komik resimler", altbilgi İspanya bayrağı aşağıdaki URL olacak
    : / Es/t1000/funny-fotos / Ben bu bayrağı üzerine tıklayın ve İspanyolca tercüme etmek için geldiğinde, benim bağlantı URL olacak

Google tarayıcısı için, (/ es/t1000/funny-pictures /) = (/ es/t1000/funny-fotos /)
    Google robotlar çok duyarlıdır ve URL sadece biri farklı sembol yatak endeksleme (belki bize ve bizim forum için özeldir, ama bunu kabul etmek zorunda) neden olduğunu bildiğimiz için, tüm URL'leri değiştirmek istemiyorum.

Biz bu büyük seçeneği etkinleştirmek için istiyoruz ve biz tercüme URL'ler olmadan bu çalışma yapmak emin. Yani, bizim forum bu çalışma (ve elbette bazı ekstra para kazanmak) yapmak istiyorsanız, burada forumda bize PM göndermek ve detaylar hakkında konuşmak bizim resmi e-posta vereceğim.

Çözüldü Siz bu konuya işaretleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim
    Last edited by cesarica; 17-11-10 at 03:59.

Yasak

VBSEO Entegrasyon açıklamasına göre, dikkatlice kontrol edin, doğru vbseo_url.php değiştirmek misiniz?

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •