Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: HTML temizleme

Kıdemli Üye

Default HTML temizleme

Ben daha önce exec bir eklenti kullanarak oldum. benim HTML yorum temizlemek için 65.000; Ancak, bu vBSEOs kadar etkili değildi, bu yüzden ben tekrar karar verdi.

VBSEO HTML temizleme yürütülmesi belirleyen koşullu değişti:

PHP Code:
    if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS
    Için:

PHP Code:
    if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS && !$_GET['language']) 
    Bu güvenli kullanmak için, ya da BB parçaları kıracak mı?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Sadece tercüme değil sayfaları için temiz çünkü güvenlidir.

Üye

Yani bu da vBSEO "Temizleme HTML Kodu" ayar VAR tercüme sayfaları etkilemeyecektir olarak ayarlamak için güvenli olup olmadığını anlama geliyor?

vBSEO yönetici ayar ...
    Temizleme HTML kodu?
    Gereksiz boşluk karakterleri ve forum sayfalarının kaynak kodu HTML yorumlar kaldırmak için 'Evet' seçeneğini seçiniz. Bu C2C (Kod Content) oranı artar ve sayfa boyutlarını azaltır, net bir performans artışı ve gerekli bant genişliği azalma ile sonuçlanır.
    NOT: yorum sayfaları içinde (ya da HTML etiketleri) bunlara karşılık gelen bitiş etiketleri ile doğru kapalı değil ise, bu seçeneği sayfaları hatalı görüntülenmesine neden olabilir. Hatasız HTML etiketleri ve kod şablonları içerdiğinden emin olun.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu durumda bağlıdır. Sonra çeviriler eklentisi için çalışıyorsa global_complete kanca, sonra hiçbir sorun yok. Önce çalışıyorsa sonra ne gevşek bilgileri tercüme ve yanlış sonuçlar elde edilemez olmalıdır.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •