Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 15

Konu: Daha fazla yük problemleri

Kıdemli Üye

Default Daha fazla yük problemleri

Tamam ben test yükleri yaptık.

24 saat bir süre içinde benim yük giderek yükselir 30,00 '

Bir sunucu başka bir 24 saat için yeniden başlatın giderir.

I mod devre dışı bırakırsanız, ben bu sorunu alamadım.

Bu doğru değildir, daha az trafik var devre dışı mod demeyin, google hala benim istatistikler göre devre dışı mod ile aynı trafik gönderir.

Yük beni deli itici, açıklayınız.

Kıdemli Üye

Botlar gibi Sesler mod, çevrilen sayfalarda isabet. Apache optimize veya daha fazla işlemci gücüne sahip bir sunucu almak içine bakmak gerekir. Memcached, vboptimise veya önbelleğe alma mekanizması her türlü gibi çalıştırıyor musunuz?

Kıdemli Üye

Kıdemli Üye

Gerçekten yeterince güçlü bir sunucu üzerinde çalıştırıyorsanız gibi geliyor. Ben 8-çekirdekli Nehalem makinesi (bu yüzden toplamda 16, 8 sanal çekirdek HT nedeniyle bakıyoruz). Ben de yoğun vbulletin.com millet kendi teknikleri gibi işaretçiler kullanarak bu makine için optimize edilmiş.

BB, 3.0-3.5 kullanıcı sayısına bağlı olarak yaklaşık 2,5 benim yük tutarsa, ve bu tabii ki, önbellek boyutu dayalı büyür. Ancak, oldukça yüksek bir 800 ila 1200 da yüksek bir eşzamanlı kullanıcı yelpazesi olarak, bu çok kötü düşünmek yoktur.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Selam Tabii ki çeviri bazı kaynaklar ZORUNLU - sihirli var. Çeviri sayfasıdır çıkış sonucu almak ve değiştirmek. Her zaman normal sayfadan daha uzun sürer çeviri nedeniyle.

Seni daha fazla sunucu yükü çok mutlu olmadığını anlıyoruz, fakat BB SADECE TERCÜME İÇİN kaynakları olduğunu lütfen unutmayın. Normal sayfaları için sadece bayrakları ekler. Yani tüm bu ek yük, ek trafik çevrilen sayfalarda geliyor. Trafik yazdığı gibi anında BB devre dışı bırakılması sonra aşağı inip bir süre varsa, o zaman devre dışı bıraktıktan sonra azalacak - bana güven vermedi ve sunucu yükünü daha düşük olduğu açıktır - robotlar hala tercüme sayfaları URL'leri taramaktan kullanıcılar hala tercüme sayfaları Google bağlantıları bulmak. Yani hala aynı trafik var, ama şimdi sadece tercüme bağlantılar altında içeriği kopyalanır - tercüme değildir normal sayfa. Özürlü BB kalmak istiyorsak, aksi takdirde çoğaltılamaz içerik nedeniyle SEO gevşek, normal bir çevrilmiş tüm sayfalara yönlendirir. Htaccess dosyasına bir kural eklemek için şiddetle tavsiye ederiz.

Sizce bizim kod zayıf olduğunu anlıyoruz. Ben sizin beklentilerini dayandırarak ne bilmiyorum. VB için hızlı çeviri mod var - ne daha iyi çalışır hiçbir şey yoktur. Çeviri bazı kaynaklar alacak ve mod daha az başka alır. Hızlı BB birçok forumlarda nasıl çalıştığını görebilirsiniz. Sunucunuzda sorunlar varsa, yapılandırma değişiklikleri ya da sunucu kaynaklarının ekleyerek düşünün lütfen. 10 litre kova 20 litre suyun içine koymak olmaz.

Ve% 100 sağ - biz daha iyi yapabilirsiniz, biz bunu her zaman yapıyor. VBET4.x uygulanması sırasında yapılan tüm gelişmeleri hareket kadar beklemeniz yeterli

Eğer ı-ebilmek vermek sen-e doğru bazı ipuçları - nasıl çeviriler optimize edebilirsiniz kontrol edebilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Özellikle bazı dillerde robots.txt tarafından devre dışı bırakılması ve alakasız sayfalarda engelleme

Tercüme sayfaları için tepki süresi nedir? CPU kullanımı nedir? Bellek kullanımı nedir? Kabul edilebilir ise, o zaman endişelenecek bir şey var. İnsanlar genellikle sunucu yükünü artırarak korkuyor ve hatta yok ne anlama geldiğini bilmiyorum. 10 kat daha fazla sunucu yükü yok NOT 10 kez daha fazla kaynak kullanılan anlamına gelir. Sadece daha fazla iş parçacığı ne mükemmel normaldir kuyrukta bekliyor, şimdi bu yana bazı çeviri henüz önbelleğe alınmamış ise Google yanıt için beklenecek, konuları var demektir. Çok iş parçacığı Google yanıt bekleyen ve no cpu tüm bu süre zarfında alır. Bile vBET kaynak vasıl tüm (ne elbette mümkün değil) sürebilir çünkü büyük sunucu yük olacak.

Açıkça sunucu konudur. Sunucu çökmesini Hakkında -. Periyodik olur. Benim sunucu benzer bir sorunu vardı. Tüm bellek önbelleğe ve sunucu tüketilen kadar bir Apache Konu büyüyen ve bellek kullanımı ile büyüyor bu yüzden bazı Apache hata neden oldu. Sadece bir iş parçacığı böyle davranır diğer Apache konuları normal idi. Apache yapılandırma ve sorun çözüldü ile oynadı. Apache'yi sadece bazı bellek sızıntısı olduğunu düşünüyorum ben bir iş parçacığı tarafından tutulabilmektedir isteklerini daha düşük bir değer koymak hatırlıyorum. Diğer değişiklikler de vardı. Hafıza kullanımını kontrol etmek ve izlemek için bir süre öneririz. Ayrıca, ortalama bir Apache parçacığı tarafından kullanılan bellek miktarını kontrol bazı hesaplamalar yaptı ve Apache için maksimum konuları uygun değeri belirlemek için yararlı olabilir.

Eğer başka sorunuz lütfen sadece isteyin
    Last edited by vBET; 17-03-10 at 00:53.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

- Hey ben sadece forumda ULTRA FAST çevirir ... Yani süper hızlı çeviri hizmeti BB hakkında çok öfkeli tutum, ne zaman ve niçin iddia ne? ...

Sunucu yükünü ne anlama geldiğini düşünün lütfen. Anlamını anlamak, sunucu üzerinde olur ve nasıl hiçbir kaynak yok, çünkü sırada bekleyen konuları ile ilgili olabilir anlamak için çok yararlı olabilir, ancak diğer sunucu (Bu durumda Google) yanıt bekliyor.

Benim fikrime göre, süper hızlı çeviriler olduğunu ve endişelenecek bir şey var

Kıdemli Üye

Ben 10 yıl şantiye var, ben 10x yükü bana çöp besleyen bir aptal ve kaşık gibi beni tedavi durdurmak anlamına gelmez, 10x kaynakları tamamen farkındayım. Yük mega diğer serbest mod vs soğuk gerçekler Bu mod ile. Ve pik zaman sitem şimdi yavaş ve tepkisiz. Evet, sayfaları hızlı off-tepe, ancak daha sonra gün içinde yavaş bir sunucu bir maliyet anlamına. Ben dört çekirdekli, baskın 15k SAS sunucu, Ne zaman ne sadece para cezası, bundan önce büyük bir trafik ile gün boyu 0.50 çalıştırmak optimize edilmiştir. Bu yük ekler ve pik zamanlarda sunucu yavaş yapar BB kod, bu bir gerçektir, trafik artışları değil, ben önce aynı trafik ve botlar vardı ve sunucu ince başa, çeviri ürünüdür. Dönem. Acele edin ve bunu düzeltmek, ben gerçekten sadece lol bir MOD çalıştırmak için bir ay başka bir sunucu yükseltme için £ 300 ödemek istemiyorum.

Kıdemli Üye

Kaç dillerde etkin var mı? Ne kadar mesaj var mı? Vbseo ve sitemap generator kurulu var mı? Günde kaç bot site isabet?

Kıdemli Üye

Merhaba!

32 dilde sağladı.

100.000 mesajları.

vbseo ve site haritası yüklü.

site haritası eklentisi 1000.000 sayfaları bir gün sürünerek diyor.

I mod devre dışı bırakmak ve daha önce olduğu gibi aynı sunucu, bot ve kullanıcılar hala benim sunucu isabet yeniden başlatın eğer Aslında, aynı sayfaları hala googles indeksi olan ve böylece i aynı trafiği etkin olsun veya olmasın.

Aradaki tek fark, mod, botlar ve google arama ingilizce sayfa devre dışı bırakılmış, böylece trafik özdeş olduğunu, tek fark böylece mods veritabanı sorunları kaçınarak, tercüme sayfası görmüyoruzdur vardır.

Bana gün olarak bu mod uygun test olmadan piyasaya sürülmüştür açık ve net bir şekilde sahibinin konuları ele ilgi değildir.

Başarısız olur.

Kıdemli Üye

Michael, yanlış, bu yük trafiğinde bir artış neden olmaz, okuma ve yazma mysql çeviriler neden olur.

Vbulletin takım okumak ve yazmak neden cant düşük yük mysql?

Zavallı kodu arkadaşım.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •