Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Sunucu Taşıma ve Karakter Kodlaması sorunu

Kıdemli Üye

Default Sunucu Taşıma ve Karakter Kodlaması sorunu

(Devam ediyor) yeni bir sunucuya taşınması veritabanı tüm dosyaları ile cpanel ambalaj üzerinden kopyalanan ve karakter kodlamasını doğru olmadığını görüyorum. Sorunun kaynağı bulmaktan herhangi bir adım?

Teşekkürler

yeni sitenin bir ekran görüntüsü ana değiştirmek dosya üzerinden geldi
    İyi görüntü tüm metin üzerinde yüklüyorum ama geçersiz karakter değil

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Veritabanı yedekleme yanlış şekilde yapılan bir kodlama yanlış demektir. BB ile ilgili değil. Muhtemelen varsayılan kodlama farklıdır, ama veritabanı elkitabına başvurun. Bu sorunlar ve çözümleri hakkında google.

Kıdemli Üye

Evet, taşımak için phpmyadmin kullanmak corret sen yine SSH ile bunu yaptılar ve şu an çok güzel, thatnks

Kıdemli Üye

Şimdi olsa günlüklerinde bunu çok görüyorum

45408 zaman Aşımı çıkış için CGI /home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpbb2/vbenterprisetranslator_seo.php seni bekliyorum 2020-06-09 16:26:21 UTC 47134 [pid] [: warn] [apache] [istemci 94.130.64.80:]
    *
    44250 zaman Aşımı çıkış için CGI /home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpbb2/vbenterprisetranslator_seo.php seni bekliyorum 2020-06-09 16:26: [: warn] [apache] 20 UTC [pıd 47976] [istemci 40.77.167.21:]

Kıdemli Üye

Ayrıca, jquery, Q, zaten yükü ben sonra onun tekrar BB/ yolu eklendi, devre dışı olabilir miyim?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Ne yazık ki bu istenen URL neler olduğunu söylemek zordur içermez Merhaba, yaklaşık günlükleri. Tüm istekleri yalak belirtilen dosya aktarmak. Büyük olasılıkla bazı çeviri sağlayıcısı ile ilgili sorunlar var sunucu önbelleğe alınan çeviri için çok uzun süre bekler. Sağlayıcınızın BB dahil test komut dosyaları tarafından paket tepki süresi kontrol edebilirsiniz do-not-upload\tools\providers-tests dizin. Sadece forum dizininize bu test yüklemek ve internet tarayıcısından bir istekte bulundu. Sağlayıcı bazı özel çevirisi ile sorunu var, bu yüzden gerekli varsa bile sorun göstermez mümkündür, ama kontrol etmek için sağlayıcı yanıt yok en kolay yoludur.

Hakkında jquery. Tekrar kaynak veya sadece link olarak eklendi. Eğer js için sadece iki kez aynı bağlantı varsa, o zaman bunu kaldırırsanız olur. Ancak bazı sayfalarda jquery varsayılan olarak eklenir, sonra bu sayfalarda sorunlar olabilir. Eğer sadece link olarak senaryo olarak dahil değilse, değişiklikleri ile riske değmez.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •