BÖYLECE IBM ve özellikle link rel=" eklemek için BB yükseltilmiş;alternatif" hreflang kodu tercüme sayfaları için ama bu yükseltmeden sonra görünmüyor. Orada değildi emin olmak için önbellek cloudlflare sil yaptım.
BÖYLECE IBM ve özellikle link rel=" eklemek için BB yükseltilmiş;alternatif" hreflang kodu tercüme sayfaları için ama bu yükseltmeden sonra görünmüyor. Orada değildi emin olmak için önbellek cloudlflare sil yaptım.
ping - somhing, yeniden unuttuğum değil emin-ayarlar ve hala hiçbir değeri sağlar
Merhaba, üzgünüm ama sorunu anlamış değilim. Yaptığınız BB güncelleme ve çeviri IBM kullanmak istiyorum. IBM hesap oluşturdu ve doğru ayarları ayarlamak sanırım Admin CP > vBET > Translation Providers için "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" ve "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". IBM bunu yapsam diye merak ediyorsunuz çeviri gerçekten çalışıyor mu, forum dosyanız üzerinde BB paketi yükleyerek kontrol edebilirsiniz (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.phpforumun bower ) ve denetleme çeviri durumu (URL ile /test_ibmwatson.php). Emin IBM çeviri eğer bu sorun sizin için çalışıyor olabilir.
Ayrıca " hakkında yazdı;rel="alternatif" hreflang" - burada sorun ne anlamadım. Hreflang ne demek istiyorsun? Rel="alternatif"? Tam olarak hangi ayarı (lütfen tam yolu yazmak) yazma konusunda misin? Görünmesi gerekiyordu nerede ve neden? Üzgünüm - ben alıcı değilim. Daha açıklar mısınız.
Last edited by vBET; 09-03-19 at 21:40.
Üzgünüm, IBM watson istedim, (hala orada BB ile kafa karıştırıcı gibi anahtar -- Hiçbir sorunu alıyorum)
Ayarlar etkin ... ... sahip olmama rağmen rel=" ihtiyacım olduğu gerçek sorun, güncelleme yaptım;alternatif" hreflang" meta etiketleri tercüme sayfaları eklendi, ve o görünmüyor
Code:Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).
Şimdi sorunu anladım. Lütfen unutmayın "alternatif" gerçek olmayan kullanıcılar için tarayıcılar için çünkü sadece misafirler için eklenir ve sadece (tarayıcıda) HTML olarak görünür.
Sadece URLs çevrilmiş ve (powered 4 powered beri dahil) URL için herhangi bir SEO optimizasyon kullanarak, sadece powered ve sonra da onu tanıması ve URL tercüme yapılandırmak BB yapılandırmak için değil, sizin için de çalışıyor. Eğer hala varsa ve " ile sorunu var;alternatif" lütfen bize bildirin, bunu araştıracağız.
oturum açmış olmadan onay vermedi ahh Tamam.
Bu Veiwing kaynak https://www.allfreechips.com/de/
Giriş olmadan etiketi görmüyorum?
Bu seçenek etkinleştirildiğinde, ek HTML kodu misafirler için eklenmelidir:
Bu zaten gerçek sayfa için önbelleği çevrilmiş her URL için eklenmelidir. Bu yüzden woks bunu yapmak için, (o zaman sadece URLs çevrilir) ayrıca friendly URLs gerekir. Zaten açık olduğunu görüyorum, ama friendly URLs ile bazı yapılandırma sorunları var forum sayfasında iyi dostu Urller var, ama tıkladıktan sonra değil, dostu URL yönlendirilir ( showthread.php). Yapılandırma düzeltmek gerekir.Code:<link rel='alternate' hreflang='...
&Quot de;alternatif" sadece konuk önbellek kullanıldığında eklenir. Anlaması daha kolay tutmak için parametre açıklama açıklanmayan, ancak bu, kasten yapılmış (önbelleğe alınmış sayfa almak ucuz) performansı artırmak, ancak konuk önbellek kapalı ise, o zaman her zaman almak, aynı sayfa için tüm tercüme URLs 53 dilleri olan forumlar için çok pahalı olurdu.
Last edited by vBET; 11-03-19 at 21:36.
İngilizce olarak ne zaman bu showthread tek başına görüyorum , bu eksik ayarı im bir BB?
İngilizce çok zaman forum olur. Forumda bazı konu için link ve yönlendirilir görün. Tercüme sayfasında bağlantılar ile görüyorum showthread.php başından beri, ama İngilizce sayfada bu hale showthread.php tıklayın (yönlendirilir). Yani buradaki ana konu - powered tanır showthread.php orada (yönlendirmeleri) uygun (URL), muhtemelen bu tercüme sayfaları baştan var nedenidir showthread.php Powered böyle Urller alır URLs (BB değişiklikleri orada dil eklemek için URL ve görünen o ki bu ne olsun değiştirmek bizim için tek yol olduğunu).
Eğer BB sorun olmadığından emin olmak istiyorsanız, Admin CP tarafından devre dışı eklentisi geçici ve neler olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz .BB için kurallar (tüm kuralları.
SEO URL için BB ayarı vardır Admin CP > vBET > Main > Link Type.
BB yapılandırma ve powered yapılandırma hakkında daha fazla bilgi readme.html dosyasında BB paketi (SEO bağlantılar hakkında bazı tavsiyeler) bulabilirsiniz.
Desteklenen SEO motoru kullandığınızı da emin olun. merhaba: BB (eski çözüm) ve powered yerel SEO bağlantıları destekler.
Last edited by vBET; 13-03-19 at 09:18.