Dragonbyte kullanarak İm ama İngilizce gittim ve TAMAM görünüyor. aramaya devam edeyim
Dragonbyte kullanarak İm ama İngilizce gittim ve TAMAM görünüyor. aramaya devam edeyim
TAMAM, bu yüzden İngilizce olarak doğru görünüyor, lang forunthread gösteren değiştirerek? vb. BB tercüme sayfaları için URL yeniden adlandırmak değil mi? İngilizce dışındaki tüm bağlantılar veya kaydedilebilir .html yazar?
Url sayfası çevrildiğinde yeniden olsun demek yazılı
Yönlendirilir çünkü bir kez İngilizce olarak doğru değil. showthread.php sayfa ve yapmamalısın. Tarayıcınızda URL ön sayfa - SEO dostu olarak aynı olmalıdır.
Örneğin sayfaya git:
Yönlendirileceksiniz:Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
Ama bu çok normal.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
Tercüme sayfalarında URL ile olmuyor bu sorun ne ile ilgili olabilir, bu yüzden önce bu çözülmeli.
Açıkça powered uygun URL tanır ve SEO dostu bir yönlendirme yapmayın.
Kolayca kontrol edebilirsiniz yazdığım gibi BB ya da değil - bir önceki sonrası bakın ilgilidir.
Konuya Yeni Mesaj bölümüne oluşturabilirim yeniden. Eğer yönlendirir yeniden url tıklarsanız, ben, ama herhangi bir forum tıklayarak normal seo freindlt url gösterir. VB ile benim için sorun olmayacağını düşünmüştüm ama bir konu için Yeni Mesaj bağlantı almak nerede?
&Quot bulacaksınız;Yeni Mesaj" forum ana sayfasında bağlantılar:
Lütfen kontrol ediyor BB " ilgilidir;Yeni Mesaj" bir an için devre dışı bırakarak sorunu. Eğer çözüm bulabilirsiniz. Eğer Evet - sana yardım edeceğiz.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/
Ayrıca başka bir konu görüyorum. Şimdi değil " için bakın;Yeni Mesaj" SEO linkler gayet iyi çalışıyor, ama tercüme sayfa geçemiyor İngilizce sayfasına geri yönlendirme var bağlantılar. Bu sadece (alt forumlar TAMAM) iplik bağlantıları olur.
Bu emin olun lütfen .Özet dosya TAMAM. Ayrıca BB SEO Bağlantılar tarafından desteklenen kullandığınızdan emin olun. (Readme.html açıklandığı gibi) kullanıyorsanız BB vBSEO ile entegrasyon gerektirir unutmayın.
Eğer onaylamak yapılandırma gayet iyi ve sorun hala server üzerinde çözmenize yardımcı olacağız olacak. Hala ilk, nadas talimatları lütfen. Yükleme/yapılandırma hizmeti bir ödenir, eğer bu bir BB hata ise ücretsiz yardımcı olacağız. Bu yüzden ilk yapılandırmanızı ince ve "Yeni Mesaj" sorun BB ile ilgili olduğunu doğrulamak için ihtiyacımız var. SEO BB olmadan iyi çalışıyor gibi BB ile iyi iş onları bekleyemeyiz.
Last edited by vBET; 15-03-19 at 15:13.
Takım forum ve olmayan forum sayfaları için önce-GB uzun bir süre değiştirmek zorunda kaldım, ayrıca Dragonbyte SEo ile Merhaba: yerine gittim. Eklenti powered kaldırılır olsa bile VBSE hala hatasız fonksiyonları silinemez biliyorum.
ilgili forum dizini Özet burada.
Code:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]
Kök dizininde cpanel bir sürü BB ile kazanan çizgiler de dışında forum sayfaları eklendi ama bu newthread ext efekt ekledim.
Ayrıca tüm Dragonbyr ile yeni iplik te ayarları ve BB ve hiçbir söz=gittim. Eğer doğru gerekirse bu daha yakından baktı bir ücret ödeyecek.
Sorunların var neden Dragonbyte SEO bb tarafından desteklenmiyor. Powered 4.0 bu yana yerel SEO motoru vardır, çünkü dış SEO motorları desteklemek için planı yok. SEO motorları değiştirmek istemiyorum 4.0 veya daha önce forum için geriye uyumluluk olarak vBSEO ile entegrasyon destekliyoruz. Merhaba: ücretsiz SEO motoru var kaldırmak istiyorum hangi forum powered 4.0 beri dahil.