Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: PHP Uyarı: preg_replace (): /e değiştirici artık desteklenmiyor, use preg_replace_callback

Junior Member

Exclamation PHP Uyarı: preg_replace (): /e değiştirici artık desteklenmiyor, use preg_replace_callback

2.4 kullanıyor. hata pastebin .com/T6zMP1Uv

Ayrıca diğer hata raporları gördüm. Yama bir güncelleme hepsinin toplamı kadar başka bir hata içine bundan sonra alamayacağım?

Acil projem için bu mod ihtiyacım var.

Efendim yardım eder misiniz?

Ayrıca mod için: kullandığınız bilmek çok merak ediyorum; sadece bir veya daha fazla 15 mesaj yaptıktan sonra diğer siteler için URL göndermek için izin verilir.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu zaten ücretli sürümlerinde giderilmiştir. Yakında ücretsiz sürüm Sürüm ve bu sorun gitmiş olacak yapacağız.
    Last edited by vBET; 22-07-18 at 16:04.

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Bu zaten ücretli sürümlerinde giderilmiştir. Yakında ücretsiz sürüm Sürüm ve bu sorun gitmiş olacak yapacağız.
    Bunun için bir zaman dilimi var mı? Bir hafta mı? bir ay mı?

Junior Member

Ayrıca başka bir soru,

Tam sürümü çalışırız durumunda iade politikası, her türlü teklif ve düzgün çalışmıyor.

Değişiklikleri zaten şifreli, her an taburcu edilebilir. Öncelikler sadece mesele şu an daha önemli şeyler zamanımızı alıyor. Belki bugün bırakın, belki haftaya çalışacağız.

Satın aldıkları ücretli sürümü için herhangi bir iade politikası vardır - burada tam yeteneklerini test edebilirsiniz. Herhangi bir iade politikası çok lisans karışacaktı. Windows satın aldığınızda, sadece Windows alırsın. BB ile aynı. Sağlayıcıları bir sürü deneme sürümü kullanmak için izin verir, ama satın aldığınızda, satın alabilirsiniz. Bizim forum tam canlı versiyonu sunuyoruz, nasıl çalıştığını kontrol etmek için.

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Değişiklikleri zaten şifreli, her an taburcu edilebilir. Öncelikler sadece mesele şu an daha önemli şeyler zamanımızı alıyor. Belki bugün bırakın, belki haftaya çalışacağız.

Satın aldıkları ücretli sürümü için herhangi bir iade politikası vardır - burada tam yeteneklerini test edebilirsiniz. Herhangi bir iade politikası çok lisans karışacaktı. Windows satın aldığınızda, sadece Windows alırsın. BB ile aynı. Sağlayıcıları bir sürü deneme sürümü kullanmak için izin verir, ama satın aldığınızda, satın alabilirsiniz. Bizim forum tam canlı versiyonu sunuyoruz, nasıl çalıştığını kontrol etmek için.
    E düzeltme sürüm ne zaman PM gönderiyorum posta bana ulaşabilirsiniz. Acilen ihtiyacımız var. Efendim teşekkür ederim.

Ücretsiz sürümü yeni sürüm mevcuttur www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456
    Tadını çıkarın!

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •