Selam
Benim google webmaster merkezi için yaklaşık 5000 üyesi url'ler böyle Crawling hataları var:
Ben bir hata olduğunu düşünüyorum
StarBuG
Selam
Benim google webmaster merkezi için yaklaşık 5000 üyesi url'ler böyle Crawling hataları var:
Ben bir hata olduğunu düşünüyorum
StarBuG
Evet, kesinlikle gibi görünüyor. Böyle bir bağlantı oluşturulur hangi sayfada belirleyebilir mi? Kontrol ettik yerlerde bağlantılar iyi. Yani biz miss bazı görünümü vardır. Gibi kırık üyesi bağlantı var nerede sayfa bize URL verebilir eğer çok çok faydalı olacaktır.
Biz bu işe ama yine de biz robots.txt Bu tür sayfaları tercüme üye sayfaları engellemek için kullanıcılar hiç yararlı bir içeriğe sahip ve daha iyi performans verecektir engelleme teşvik. Diğer bir deyişle, endeksli üye sayfalarında olması gerekir için ne Ve bu sayfaları taramakta robotlar için gevşek sunucu kaynaklarını çevirmek için? Yani gerçekten endeksli olması gerekmez robot.txt dosyasını çok içerik engelleme (üye sayfaları, takvim, arama gibi) örneğin buraya bakın lütfen:
# post1178 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
Last edited by vBET; 10-03-10 at 17:45.
Bu tür bağlantılar lokate nasıl olmalıdır?
Ben gözlerimi açık tutmaya çalışın, fakat herhangi bir söz veremem
Konumlandırılması burada sorun![]()
BTW - 'Adlarını tercüme etmeyin' seçeneği devre dışı bırakarak bu sorunun kurtulmak - bu nedenidir.
Ama Adlarını tercüme hiçbir mantıklı![]()
Hiçbir özelBu yüzden bu seçeneği eklendi. Görüldüğü gibi bazı sorunları nedenleri ve biz tam olarak nasıl belirleyemiyor. Böyle bir şey oluşturulur nerede bulacaksınız dileğiyle
![]()
BB 3.3.2 değiştirildi alan tercüme değildir - bu konuda hala yeni sürümde olur yok? Biz hala çoğaltmak mümkün olmadığı için sormak zorunda kaldım (bu kırık bağlantılar oluşturulur hangi sayfaların bilmiyorum).
Olanlar için yeni tercüme alanında kısa ans kim bilmiyorum görünüyor böyle: <! VBET_SNTA -> <! - VBET_ENTA ->
Web Yöneticisi Araçları hataları benzer bir şey bulursanız, o zaman bize lütfen unutmayın. Biz, biz asla bunu çoğaltmak mümkün, çünkü bu sorun hala var, yok emin değildir.
Asıl konu hakkında hiçbir bilgisi - kapanış. Gerekirse yeniden olacak.