"BB Kurumsal Translator (Önbellek TTL)" görevi planlanan devre dışı bırakıldığında hala olur mu. Önbellek tablolarını ne kadar büyük? Sunucu düşme olur log dosyalarında herhangi bir hata var mı? BB parametre "Cache temizleme timelap" kullanmak için denediniz mi? Şu anda ne takas strateji kullanıyorsunuz?
En önemli bilgi cevap vermedi - zamanlanmış görev devre dışı bırakıldığında hala çöküyor? Öncelikle BB burada asıl mesele belirlemek gerekir.
Normal silme eski önbellek günlük silinir. Kullanımı son strateji silme hızlı yolu istiyorsanız bu 15 gün başına bir kez tüm önbellek kaldıracaktır. Hemen çalışır ve pratik 0 sunucu kaynaklarını kullanır. Ama sadece eski bir değil, tüm önbellek tekrar doldurmak için vardır.
"Cache temizleme timelap" seçeneğini kullanmak için çalıştı mı?
Cache temizleme timelap
Önbelleği tablolar arasında kaç saniye bekleyin. Devre dışı bırakmak için 0 olarak ayarlayın. Lütfen dikkat değeri çok yüksek bu gün saat bile devam edecektir gece başlayan bu takas neden olabilir BB temizlemek için 150'den fazla önbellek tablolarını. Aksi takdirde ve takas bitmiş olmayacak 'MySQL sunucusunun hata uzakta gitti' neden olacaktır: - MySQL bağlantısı (wait_timeout mysql ayar) kullanımı olmadan beklediğini yüksek koymayın lütfen.
Üzgünüz - Ben bir şey alamadım - Bir günde iki kez temizleme özelliğine sahiptirler? Lütfen (saatte olursa olsun - tamamen devre dışı bırakma) temizleme görevi devre dışı bırakmak ve sunucu temizleme devre dışı bırakıldığında çökmesine söylemek. Önbelleğini temizleyerek devre dışı bırakıldığında, sunucu çökmesi olmaz ise o zaman bu BB suçlu olduğu anlamına gelir. Eğer hala başka bir şey bu neden sonra crasches.
BB suçlu ise, o kadar ayarlamak için birkaç seçeneğiniz vardır:
- "Cache temizleme timelap" büyük değerini ayarlamak - Bu zaman ve her önbellek tablo takas arasında diğer konuları daha fazla CPU verecektir. Ben ilk etapta bunu öneririm
- Temizleyerek daha az pahalı olacak kadar sonra tabloları daha küçük olacak - düşük "To Live Önbellek Süresi (TTL)" ayarlayın.
- "Cache temizleme stratejisi" ile oynayın sonuncusu% 100 sorununuzu çözecek çok büyük bir önbellek için tasarlanmıştır ve hatta büyük bir önbellek hemen açık olacak, sadece tüm önbellek tabloları kaldırır ve tekrar oluşturur çünkü. Ama bu kez Önbellek TTL dönem başına tüm önbelleği temizler, önbellek başından itibaren doldurulması gereken. Bu, başka hiçbir şey bu olacak% 100 çalışıyor eğer öyleyse kullanmanızı tavsiye ediyorum son şeydir. Sadece bu tür durumlar için eklenir![]()