Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: Çeviri için dil seçeneği ne olursa olsun ekran önbellek dili

Junior Member

Default Çeviri için dil seçeneği ne olursa olsun ekran önbellek dili

Text automatically translated from: Polish to: Turkish
    Translated text
    Google ve Microsoft'tan API'leri değerlidir. Bu nedenle, ne zaman bu platfmormach içinde hesabım minör dillere çevrilmesinden değerli para israf etmemek için, çoğu dilleri kapatmak bazı para var. Ben ikincil diller mevcut olmadığını yaptığınızda - arama motorları benim forumda yeni ziyaretçiler vazgeçirmek endeksi dışına düşebilir.

İkincil önbellek dilleri hariç olmasa da, şu anda biz açıklamak istediğiniz dilleri tercih olabilir güzel olurdu.
    Original text

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Translated text
    Merhaba ve her şeyden önce tepki süresi için özür dilerim. Zaten bulunuyor olabilir, ancak, ertesi gün workaround sınanmıştır:
    1. her durumda dosyaları bir dizinden bir kopyasını vbet_translation_options
    2. her biri belirli dizindeki dosyaları Düzenle-(ama hala etkin), API adları yerine desteklemeye devam etmek istiyor musunuz dil çifti boş bir dize, örneğin girmek için:
    eski yerine koymak 'ar'=>'Google', üzerinde 'ar'=>'',

Forumunuzun orijinal dilde her şeyi sadece Lehçe dosyasındaki değerleri değiştikçe bu yeterli, ise, vbenterprisetranslator_from_pl.php.
    İlk önce belirli bir dil çifti üzerinde test ve görmek eğer o inşaat öneririz. Çünkü varsa Hayır kullanılabilir çeviriler makine ile sözde "kukla" çevirmen, seçebilirsiniz gerekir (çünkü yorgun sınırları).

Seçilen dil çifti vBET için bu yapılandırma bununla çevirileri önbellekten indirecektir akılda lütfen ayı, ama yeni çeviriler yapmak değil. Aslında neden olur değil çeviri metin orijinal görüntülenir. Yani sözde ' içerik tekrarını '-ne Google değil gibi.
    Bu yüzden lütfen bu seçeneği düşünün...

Tamamen dili devre dışı bırakmak istemiyorsanız, bu nedenle, ilk çeviri motorları (aynı yapılandırma dosyaları) sınırlayabilirsiniz. Bırak ücretsiz onu açıklamak bildirin. 'Tekrarını içerik' daha fazla Google dizin oluşturma için kötü. Tamamen sakatlar dil desteği bu sorunu çözer. Destek bırakın ama motorları çeviri olmadan, sorun neden olacaktır. Bu yüzden bir şey arasında olabilir-diğer motorlarında destek var, kalır bu diller için ücretsiz çevirileri (Ben sana hatırlattı Microsoft ayrıca ücretsiz bir seçeneği vardır), sadece baraj yok diğer destek olduğu ve 'içerik tekrarını' için gelirdim kullanın herhangi bir daha fazla çevirileri yokluğunda, ancak dil için seçeneği düşünün.

Herhangi bir sorunuz varsa, sormak çekinmeyin.
    Original text

Yasak

Translated text
    Zaspokoiło twoje potrzeby - eğer nie proszę pisać w bu wątku anne ben bu umut olur, olduğunu.
    Original text

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •