Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: 404 hataları

Üye

Default 404 hataları

URL çevrilen sayfalarda 404 hatası üreten bir 'veya% içerir zaman buluyorum. Bu karakter sıyırma herhangi bir yolu var mı?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Ben sadece sunucu üzerinde kontrol ve (iyi çalışıyor# post1600 http://www.vbenterprisetranslator.co....html).

BB, son sürümü kullandığınızdan emin olun. VBSEO yapılandırma BB paketi ReadMe.html entegrasyon talimatlarına göre uygun olduğunu kontrol edin. Eğer bu sorunu sonra hala PM ek ayrıntıları bize göndermek izin var.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Tamam. Ben sorunu tam olarak% karakteri ile sunucu üzerinde olduğunu keşfetti. Ve ne zaman yer aldı şey htaccess yeniden yazma seviyesi düştü görünür. BB bile henüz yer almayan bu yüzden bile uygun vbenterprisetranslator_seo.php yönlendirilir vermedi. Ben çeviri olmadan çalışıyor ama yönlendirme parametreleri dahil oldu ve% URL, sunucu üzerinde artık çalışmıyor yaptığı gibi olduğunu biliyoruz.

Sayı çevrilmiş değil linkten% karakteri kesim tarafından çözüldü. Zaten sunucu üzerinde ayarlayın. Özel karakter değiştirme düzenlemek için çözüm / / Config_vbseo.php. Şimdi aşağıdaki gibi görünecektir önce boştu Yani eğer:
    PHP Code:
    $vbseo_custom_char_replacement = array('%' => ''); 
    Last edited by vBET; 24-02-10 at 22:12.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •