Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Veritabanı Hatası ne zaman língua ne zaman atualizo o bir profil atualiza

Üye

Default Veritabanı Hatası ne zaman língua ne zaman atualizo o bir profil atualiza

Text automatically translated from: Portuguese to: Turkish
    Translated text
    Bir língua hayır panelinden kategori de atualizo ne zaman Kontrolü yapın Kullanıcı, aparece o sonraki hata:
    Code:
    Database error in vBulletin 4.2.3 Beta 3:  Invalid SQL: UPDATE user SET     parentemail = '',     icq = '',     msn = '',     aim = '',     yahoo = '',     skype = '',     homepage = '',     birthday_search = '',     birthday = '',     showbirthday = 0,     usertitle = 'Matador de Ursos',     customtitle = 1,     vbet_def_lang = 'pt',     membergroupids = '109' WHERE userid = 1;  MySQL Error   : Unknown column 'vbet_def_lang' in 'field list' Error Number  : 1054 Request Date  : Sunday, May 24th 2015 @ 04:02:35 PM Error Date    : Sunday, May 24th 2015 @ 04:02:35 PM Script        : http://www.mysite.com/profile.php?do=updateprofile Referrer      : http://www.mysite.com/profile/edit/ IP Address    : 201.6.82.103 Username      : Fabiano Classname     : vB_Database_MySQLi MySQL Version : 5.1.73
    Bu prosedürü takip ama bb yeni sürümü olmuştur bu işlevi devre dışı. Ne yapabilirim?
    Original text
    Last edited by Marcin Kalak; 25-05-15 at 08:57. Nedeni: tamir biçim kodları

Yasak

Lütfen daha doğru bir şekilde sorununuzu anlatın. Bir sorunu ne zaman görünür? Ne BB etkindir? Tablo kullanıcı bir sütun var vbet_def_lang?

Üye

Translated text
    Marcin,

Kimse-ecek güncelleştirmek ne zaman kullanıcı Denetim Masası ana dilinde veritabanı hatası, yukarıda açıklandığı gibi verir.

Ayrıca kimse kayıt yapabiliyor, sütunu vbet_def_lang olmayan veritabanı belirten hata veriyor fark etti.

Benim veritabanında vbet_def_lang adlı hiç sütun yoktur
    Original text

Yasak

Bu SQL yapmaya çalışın (NOT: Eğer tablo ismi daha önce bunu kullanırsanız tablo önek Ekle) sorgu:
    Code:
    ALTER TABLE user ADD vbet_def_lang VARCHAR(5)

Üye

Translated text
    Çok teşekkür ederim, deu certo******
    Original text

Yasak

Ben size yardımcı olabilir sevindim.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri