Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 9 , 9

Konu: Bb DBseo çalışıp çalışmadığını bilmek istiyorum

Junior Member

Default Bb DBseo çalışıp çalışmadığını bilmek istiyorum

Merhaba Adamın şu anda VBseo koşuyorum. DBseo ve Bb ile değiştirmek istiyorum. O iş eğer satın almadan önce bilmek istiyorum. Yükleme hizmet sunuyorsunuz.

Yardım için teşekkürler

Yasak

Şu anda DBSEO destek yapmayı düşünmüyoruz. Dostu Url'ler için destek oluyoruz. VBSEO vBSEO kullanıcıları ile kalmak ya dost URL geçiş var.

Junior Member

VBseo ölü teknoloji. Seo, DBseo seçenekleri bahsedilen en ileri. DBseo destek için mantıklı bir sürü yapar. Ürününüzü çok daha çekici olurdu. Özel bizim için çalışmak için bir kod olabilir mi? hayır. bir ücret için mi?

Yasak

Şu anda dbseo ile entegre etmeyi planlıyoruz. vBulletin kendi yerli dostu Url'ler vardır. Kendi riskinizi kendiniz entegre etmek için deneyebilirsiniz, ama bb kodunu değiştirirseniz o zaman tekrar değiştirmek için bb her güncellemeden sonra olacaktır unutmayın.
    Last edited by Marcin Kalak; 12-11-14 at 10:06.

Kıdemli Üye

Bu DBSE ile çalışmam gerekiyor ya da bazı destek BB delik düzeltmek için ihtiyacım var! Şimdi BB kaldırmak için çalışıyorum ama BB BB dosyaları arama hataları neden oluyor değil mi

Yasak

Eğer bb kaldırmak istiyorsanız ilk bb dosyaları bb ile bb entegrasyonu ve kaldır .debug.
    Eğer entegrasyon olmadan bb ile bir sorunları varsa, ancak entegrasyon sonra konular sonra lütfen yeni konu oluşturun ve hatalar içerik yazın.
    Değiştirirseniz SEO DBSEO sonra denemek için entegre kendini kendi başına bir risk, ama unutmayın değiştirirseniz bb kodu, daha sonra değiştirmek ve daha sonra her bb güncelleştirin.
    Last edited by Marcin Kalak; 28-11-14 at 10:39.

Kıdemli Üye

Sadece istismar edilmiş bir ürün için destek sunmaya devam şaşırttı.

Kıdemli Üye

Bu kaldırıldı .bb seo için htaccedd kodu ve tüm bağlantıları sayfa /lang/sayfasından değişti?bu bir çözüm değildir lang= bok. Yine yarın üzerinde tezgah ve görmek, ve bir ücret karşılığında bu entegre etme şansım olacak mı? En azından insanlar yaşamayı bb yüklemeden bu noktada iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum.

Yasak

Eğer bb ile entegrasyon bb kaldırıldı .debug ve sonra geçici olarak devre dışı bb /vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php, /vbseo/includes/functions_vbseo_url.php dosya dosya.
    bb o zaman forum dilinde bağlantıları ayrıştırmak.
    Bağlantıları değiştirdikten sonra bb ile ilgili değil.

Seni bb ile entegrasyon bb kaldırmak yardımcı olabilir, ancak daha sonra değiştirmek bağlantılar bb bağlıdır.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •