Başlarken tüm bu sayfalarımın. Çalışan en son sürümü.
Uyarı: Geçersiz argüman foreach için verilen() içinde /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 734
Başlarken tüm bu sayfalarımın. Çalışan en son sürümü.
Uyarı: Geçersiz argüman foreach için verilen() içinde /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 734
Lütfen bana bir link verebilir sorun. Bana PM gönderin erişim bilgilerini ve FTP Admin CP. Orada neler olup bittiğini kontrol edeceğim
Ben FTP erişimi yoktur.
Bu sorun için hızlı bir düzeltme:
- Açık dosya / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php içeren
- Bul:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Bunu değiştirmek için:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Bu quick fix sonraki sürümde eklenecektir.
teşekkürler, çalıştı.
Ben en son sürüme güncelleme bb. Ben yeniden bu düzeltmeyi uygulamak, ancak şimdi gösteriliyor, tüm konuk sayfalarında ne olursa olsun.
Görmüyorum web sitenizde sorun.
En son sürüm bb 4.7.2. Sizin sürümünüz 4.7.1. Yaptın downgrade?
Evet, ben döndürüldüğünü sonra gördüm bu gibi görünüyor ama oluyor 4.7.1. Sadece hiçbir zaman oluyor çeviri sağlayıcıları mevcuttur (Google olarak işaretlendi benim durumumda, ben de bir API key girilen onlar için). Bu durumda konuları DEĞİL de tercüme ediliyor.
Yoksa bir anahtar o zaman olmalı Google otomatik olarak devre dışı bırakılır. Siz el ile kapatmak Google -AdminCP>bb->Çeviri Sağlayıcıları Durumu. Varsa lütfen bana bildirin otomatik olarak Google -AdminCP>bb->Çeviri Sağlayıcıları Durumu.
Varsa bana bildirin lütfen bu sorunları giderir.