Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 5 , 5

Konu: Url çalışma değil yoksay

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Kıdemli Üye

Default Url çalışma değil yoksay

Daha önce, biz bu sorunu çözmek için manuel bir çözüm, ancak, şimdi bir kez daha bu bir sorun kanıtlıyor.

Mysite.com / lensreviews ve doğrudan bir bağlantı noktaları gibi davranan bir forum var.

'Lensreviews' görmezden url seçeneği eklendi, ancak her zaman çevirilerin bir kullanıcı bu bağlantıyı vurur, mysite.com / forums / lang / lensreviews gider

Herhangi bir tavsiye? Bu benim forum eve misafir olarak test edebilirsiniz.

Kıdemli Üye

Güncelleme: Bu sadece dil ile kendi profillerinde oturum açmış kullanıcılar için olur. Olarak giriş deneyin *********
    Last edited by vBET; 15-02-10 at 12:39. Nedeni: Kaldırılan erişim Ayrıntıları

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Ben sadece orada gidiyorum. Kendi güvenliğiniz kamu herhangi bir erişim bilgilerini göndermek için lütfen. PM ile gönderin. Ben bu verileri kaldırmak için yazılan değişiyor ediyorum.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Oraya gittim ve test hesabına giriş. Almanca çevirisi (test kullanıcı Alman varsayılan dil olduğunu varsayıyorum) yönlendirilir oldu. Önce kaynak HTML açtı ve orada her lensreviews 'tüm bağlantıları tamam (böylece dil olmadan). Sonra ben onlardan biri tıklayarak kontrol ve aynı zamanda iyi çalıştı hedef sayfasını tercüme değildi.

Kontrol edin. Eğer sorun devam ederse bize yeniden yol veriniz. Burada açıklanan bir çalışma değildir.

Kıdemli Üye

Evet, bu benim için iyi haber! Birkaç üyeleri bu konuda tarif var, ve ben önce yeniden başardık, ama ya benim için artık olmuyor. Geçenlerde görmezden URL seçeneği '/ lensreviews' 'lensreviews' değişti çünkü Belki de bulunuyor. Teşekkürler!

Ayrıca sayesinde test hesap erişim bilgilerini kaldırmak için

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •