Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: Boşluk yerine sayfalarında çevrilmiş metin

Junior Member

Default Boşluk yerine sayfalarında çevrilmiş metin

Text automatically translated from: Polish to: Turkish
    Translated text
    Ne olduğunu bilmiyorum, ama çevirmen benim sayfaları çevirmek değildir. Bunun yerine tercüme metnin sadece beyaz noktalar vardır.

SSS talimatlara uygun olarak ve eklenen önbellek yankı kapalı ... vbenterprisetranslator_functions.php dosyaya

Nasıl sayfanın üst olsun sadece mesaj şunlardır:
    Code:
    Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639
    Sayfa yanlış görüntüler (grafik) tercüme ederken API anahtarı çıkardıktan sonra ...

Sorunu çözmeye yardımcı olun.
    Original text

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Turkish
    Translated text
    Merhaba. Olarak etkin mesajında belirtilen safe_mode veya open_basedir, Hangi CURL kullanırken oluşamaz.

Buraya bakınız:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...371-error.html

Bu soruna bir çözüm zaten var. Sorun lütfen bize bildirin devam ederse ve bu daha yakından bakacağız
    Original text

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •