Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: Satın almadan önce Sorular ...

Yasak

Default Satın almadan önce Sorular ...

Text automatically translated from: Spanish to: Turkish
    Translated text
    Gerçekten bazı şeyleri bilmek istiyorum çok güzel görünüyor bu mod satın almadan önce iyi:

1 .- Bu vBSEO vbulletin4 ve 3.5RC2, artı-sitemap-generator vBSEO-2.6 ve vbadvanced4 destekler?

2 .- Ayrıca forum yüklü eklentileri yansıtır?

3 .- Ben vBSEO sahip özel kurallar yazılı yeniden de her durumda tercüme olurdu?

4 .- Ben her öğenin etiket oluşturmak için otomatik bir mod var gönderilirse, bu etiketlerin ne olur? Her iki durumda da sonuç misiniz?

Ben çevirmen hiç boş sözcükler listesine eklemek gerekir yüklerseniz 5 .- vBSEO ve kendi kendine etiketleme mod her ikisi için de ben boş kelime listeleri eklemek, şimdi, İspanyolca (forum varsayılan dili) ve İngilizce bir listesini ekledim bu dilleri?

Cevap vermek umut ... Saludos ...
    Original text
    Last edited by kaiser1313; 12-02-10 at 00:25.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

1 .- çok yakında vB4 ile uyumlu olacak. Biz BB 4.0.0 sürümü vB4 ile uyumlu olacak şimdi workin - Yürüyüşün başında piyasaya sürülecek. Sonraki sürümlerde vBSEO3.5 ile uyumlu hale getirecek ve bu da yakında olur. BB 4.x vbseo-Site Haritası-jeneratör ile uyumlu hale planları. Biz vbadvanced4 ile bütünleşmesi hakkında henüz herhangi bir plan yapmadık.

2.-outhput html içeriğini tercüme. Yani eğer diğer eklenti çıktıyı etkiler TI çevrilir. Ajax tarafından yapılırsa Eğer (Bu çeviriler ile tümleşik olmayan) çıktısını html parçası olduğundan sonra varsayılan olarak ben çevrilmeyecektir. Ücretsiz sürümü ilk deneyin ve canlı görüyorum. VB4 için İşte: vB Enterprise Çevirmen - vBulletin.org Forum

3 .- Biz bunu test vermedi. Yeniden yazma vB kanca olarak çalışıyor ve yürütme emri ile 1000 tondan daha az global_complete önce veya global_complete olursa o zaman tercüme edilecektir.

Hangi tagger tam 4 .- kullanıyorsunuz?

5. - No olanlar sadece URL dahil edilecektir.

Gelecek sorular durumda sadece sormak

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •