Tercüme URL öncelikle veritabanı önbellek bulunabilir. Bayraklar, çevrilmiş adresi zaten tercüme veritabanı önbelleği.
Tercüme URL öncelikle veritabanı önbellek bulunabilir. Bayraklar, çevrilmiş adresi zaten tercüme veritabanı önbelleği.
Tamam - bu yüzden ne engelleyen bir tercüme URL olmaktan veritabanında önbellek? Örnekte ben yukarıda yayınlanan URL çevrilir, ama bayrak bağlantıları değildir, öyle demek olmadıklarını veritabanı önbellek?
Biz bu seçeneği yoktur eklemek için veritabanı önbelleği sadece tercüme url - önbellek etkin veya değil. Biz desteklemez bu ayrım. Eğer URL çevrilir ve bayrak çevrilmeyecektir URL sonra, veritabanında değil önbellek.
Yani varsayarak: misafirler için çalışıyor sadece, geciken talepler ile çeviri için - performans nedenlerle. Daha fazla bilgi: # post13517 http://www.vbenterprisetranslator.co...html
Tamam - ben her şeyi yaptım özetlenen sss önce de belirtildiği gibi, ama bayrak URL değildir tercüme ediliyor.
TAMAM, ben de denedim böyle bir sorun yok.
Mesele şu ki, sizin kanca parse_templates çok hızlı bir şekilde tetiklenir. Lütfen siz, güncelleme vB.
...demek istiyorsun veya güncelleme icra sipariş "Üretmek flags" kullanan parse_templates kanca?