Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 21 için 30 , 50

Konu: Mesaj webmaster araçları ile ilgili yanlış rel-alternatif tags

Dişli Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Kıdemli Üye

Default Mesaj webmaster araçları ile ilgili yanlış rel-alternatif tags

Sevgili webmaster,

Biz fark ettik ki, sitenizdeki sayfaların bir dizi rel-alternatif-hreflang uygulama yanlıştır. Örneğin:

Özellikle, bir sorun var gibi gözüküyor eksik veya hatalı çift yönlü bağlama (ne zaman Bir sayfa ile link hreflang sayfa B, geri bir bağlantı olmalı, A ve B den). Ne zaman bizim algılama algoritmaları çelişkili sinyaller bu sayfalarda gibi, onlar-ebilmek yapmak dizin oluşturma ve sıralama uymayan kararlar ne amaçladığınız.

Hakkında daha fazla bilgi edinmek için rel-alternatif-hreflang, şu Yardım Merkezi makalesine bakın: https://support.google.com/webmasters/answer/189077

Herhangi bir sorunuz varsa bu sorunun nasıl çözüleceği hakkında, lütfen Yardım forumumuzu ziyaret edin:

Google Gruplar

Saygılarımızla,
    Google Arama Kalitesi Ekibi
    Kuşkusuz bu özellikler, çünkü tercüme URL eklenmeyecektir etiketler. Bir seçenek olabilir sadece eklenmesi kapatmak URL tercümesi? İnanıyorum ki bu bir çok sorunları çözecek yaşıyorum.
    Last edited by tavenger5; 26-10-13 at 13:14.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •