Belki çeviri gitmiyor aracılığıyla, bilmiyorum, ama size sormuyorum 5. kez değiştirmek için bir şey ile ürün. Ben sadece soruyu söyle, ne yer kırılıyor 4.1.12!
Belki çeviri gitmiyor aracılığıyla, bilmiyorum, ama size sormuyorum 5. kez değiştirmek için bir şey ile ürün. Ben sadece soruyu söyle, ne yer kırılıyor 4.1.12!
Sürümünüzü sipariş vB kanca kötü. Son sürümü vB, bu sorun oluşmaz. Bu bb ile ilgili bir sorun değildir, ama vB ile. Biz destek bb ve en son sürümü ile bütünleşmesi ve diğer eklentileri vB.
Tamam. Hangi kanca için başvuruyorsunuz? Ben incelenmiş class_bootstrap.php ve parse_template/process_templates_complete kancaları aynı yerde 4.2.2 olduğu gibi 4.1.12. Aynı şey global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown ve bunlara karşılık gelen dosyaları.
Biliyorum.
Tamam, ben yaptım update için 4.2.2, çünkü yorgundu yanıt bekliyor. Şimdi ben yepyeni bir dizi sorunlar: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
TAMAM. Cevap verdim : " sen o konuya.
Teşekkürler. Bu konular düzeltilmiştir.
Şimdi, ben bir şey eksik sürece, ben hala göremiyorum bayrakları ve rel-alternatif tags tercüme ediliyor. Onlar gibi onlar üzerinde 4.2.2 olarak üzerinde 4.1.12.
Last edited by tavenger5; 14-12-13 at 14:34.
TAMAM. Biz iş ve test bu sorun.
TAMAM. Ben bir çözüm buldum. Sıra kancaları eğer bizimkinden farklı olsak da aynı sürüm var vB.
Bu sorun için hızlı bir düzeltme:
- Git = Tr->Plugin & Ürünler>Yöneticisi->Ürün Eklentisi : Enterprise Çevirmen vB
- Eklenti düzenlemek Tercüme için link iplik
- Değiştir kanca yer için fetch_threadinfo
- Yerine bu kodu php kodu:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Paranız eklentisi.
Temizledikten sonra bir konuk önbellek alternatif tags doğru tercüme edilmelidir.
Sevindim ben de size yardım ederim.
Ben hala neden arıyor farklı bir sipariş yürütme kanca.