Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Önbellek veritabanı tabloları hakkında

Üye

Question Önbellek veritabanı tabloları hakkında

Sadece böyle bir soru, ne ben BB tüm önbellek kullanmayın yoksa ne dersiniz? Önbellek ile ilgili tüm tabloları silmek için kayıt özelliği var mı? Ben benim veritabanı önbellek işlevselliğine göre eklenen birçok yeni tablolar (3.2.2 sürümünde 3 tablo ile karşılaştırıldığında 156 tablo!) Fark ettim ...

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Çıkarmak için hiçbir anlamı yoktur. İleride belki şimdi önbellek kullanımı, ama olamaz. Boş, kullanılmıyor tabloları kesinlikle sistem performansı üzerinde hiçbir etkisi var.

Üye

Hatta gelecekte, tüm kullanmayı düşünmüyorsanız. Ama, benim soru hakkında iddia etmedi sistem performansı veya BB performans üzerindeki etkisi ya da değil, olsaydı gerçekten sormak değildi ... Tabloları kaldırın ya da eğer ben sadece basit bir cevap istedi. Ben sadece tüm önbellek yoksa BB çalışma duracaktır bilmek istiyorum.

Bu, kişisel nedenlerle ve bu benim anlayış için. Benim veritabanı tabloları gibi büyük bir miktar sahip olmadığı için nedenleri var, bunu anlayabilirim?

Üye

Yani, bu güvenli midir? Sadece düz bir cevap lütfen?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Biz bunu deneyin vermedi ama ben kodu bildiği gibi güvenli olmalıdır. Önbellek, her zaman kontrol kullanılmaktadır önce yapar. Sonra devre dışı varsa BB bugüne kadar önbellek sorgu ile kod gitmek olmamalıdır. Yazdım bunu deneyin vermedi, çünkü "gerektiği" vardır.

Üye

Teşekkür ederiz. Ben bugüne kadar bunu denerseniz size bildireceğiz.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •