Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: OMG bu yanıtı bakın

Üye

Red face OMG bu yanıtı bakın

Dün, bu yanıt beni şok okumak bazı Fin adam e-posta bize ulaşın :-

Code:
    Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
    Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.

Thanks and peace.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Gördüğünüz gibi bu forumun, Google çeviriler genellikle çok iyi Yani iyi insanlar farklı dillerde yazılı birbirimizi iyi anladığımızı ve tartışma yapabilirsiniz

Tabii ki yine otomatik çeviri, ancak Google her zaman daha iyi ve daha iyi hale getirir

Bir adam kızgın olduğunu, bazı başka bir yere gidecek, bazı reklamını tıklayın kalacak bu orijinal dilinde bile her zaman olur. Tercüme içerik için de olur, çünkü Ama şimdi, daha fazla olur. Bu yüzden daha fazla insan foruma geliyor, belki biraz öfkeli olacaktır, ancak hala daha insan, daha fazla insan forum kalacak daha fazla şans reklamını olacak tıklatın.

Yani kolay bu tür mesajları almak sadece forum kendi dilinde onun bir daha yüksek olduğunu sevmez rekabet kızgın adam olabilir

Aslında adam içeriği tarafından tercüme Internet bulundu. Ve yok çok fazla insan var. Benim için bu gerçekten harika!

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •