Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Çevrilmiş iplik URL bağlantı

Kıdemli Üye

Default Çevrilmiş iplik URL bağlantı

Bayrak gibi bağlantılar gerçek tercüme iplik internet adresine bağlantı yok. Bu ekstra yönlendirmeleri bir sürü yaratıyor ve gerçekten genel SEO için iyi değil. Devam et lütfen diğer Etiketler de akılda.

Tam olarak nasıl bu anında yapılabilir emin değilim, ama ben iplik URL sayfa başına miktarını artırmak olarak şekilde önbelleğe umuyor.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Biz bu konuda farkındayız. Ne yazık ki bu özelliği eklemeden performansı üzerinde büyük etkisi vardır. Sadece ek sorgu bağlantıları, ama çoğunlukla çeviri istekleri çevrilmediğinden. Golf Sahası değil çevrilir henüz sonra her bağlantı ayrı çeviri istek çevirisi sağlayıcıya neden. Aynı dil çifti için bir istekte birden fazla çeviri API sağlar çünkü.

Başka bir çözüm olurdu - zaten çevrildiğinde o tercüme ve eğer değil o zaman bırakın Şimdi olduğu gibi o zaman almak. Bu şekilde 2 sorunu uzağa gitmek istiyorum.
    Ve ek sorgular hakkında - Konuk Önbellek açık varsa o zaman misafir istekleri (statik dosya önbelleğe) için herhangi bir etkisi olmayacaktır. Ayrıca vBET önbellek motorlarında "bellek" diğer destekler.
    Biz o zaman için giderdim Eğer (gibi zaten ek önbellek desteği kapsamında çünkü) Yani burada, sorguları durumunda herhangi bir iyileştirme olmaksızın kurumlarınca önerilmektedir.

Bu çözüm hakkında ne düşünüyorsunuz bize bildirin.

Kıdemli Üye

Bu yüzden URL zaten dönüştürülür eğer onlar Konuk önbelleğe, doğru depolanabilir?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Evet. Yine konuk önbellek sayfa başına çalışır. Konuk önbelleğinde depolanır önce yeni sayfa-ecek almak veritabanındaki tüm URL'leri yeniden. Ve yine her konuk önbelleği Yenile. Ama gerçekten bu küçük maliyetidir. Çünkü varsayılan olarak konuk önbellek 24 saat boyunca çalışır. Bir kez günde öyledir. Ayrıca biz o, o-ecek var olmak yeniden yönlendirmesi ile oturum açan kullanıcılar için yapabilirsiniz (oturum açan kullanıcıların gerçekten şalter dil geri ve İleri), olmayan - Konuklar için Google göreceksiniz bu yüzden bunu en iyi şekilde.
    Bu-ecek var olmak 2 in 1:
    -logger kullanıcılar hiçbir ek sayfa oluşturma sırasında mal.
    -düşük maliyetli üretimi ve hatta 0 zaman için size misafir sayfa Konuk önbelleğinde (ve Google ve diğer robotlar ek performans etkisi olmadan uygun bağlantıları yeniden yönlendirme sırasında göreceksiniz için)

Bu yüzden biz aslında biz yeniden yönlendirmeyi önlemek olacaktır, çünkü ek bir şey ama sadece Konuk önbellek, açıldığında yaparak performansı artırabilir bu şekilde yapma düşünüyorum. Bu çözüm bile ek parametre ekler değil - sadece Konuk önbelleğine eklenir.

Bu fikir hakkında eminim. Sadece açık - olmak için ek geribildirim hakkında o var mı?

Kıdemli Üye

Bu bana iyi geliyor.

Yasak

Onay için teşekkürler. Biz bu özelliği çalışır.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •