Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Ayarlar nedenle ödenen çevirileri kaldırılmaz

Kıdemli Üye

Default Ayarlar nedenle ödenen çevirileri kaldırılmaz

Ben % 100 benim pahalı ödenen Google çeviriler veritabanı önbelleğinden kaldırılır değil emin değilim. Belli ki onlar oldukça pahalıya mal olduğundan hiç bu noktada kaldırılacak çevrilmiş ifadeler istemiyorum.

Ancak çeviriler asla 'sadece 6 dilde, etkin olmasına rağmen bitmiştir ki' geliyor. Her gün Google çeviren 500.000 karakterler (set kota) fazla 10 $ (usd) harcamak için değil, farklı bir gün.

Birden çok kez çevrilmesi çevirileri neden bir yerde bulamıyorum bir ayar var mı? Herhangi bir yenilik sisteme düzgün çevirmek için gerekli çevirileri azaltmak olarak yapılabilir? Örneğin, bir ifade içinde bir yazı tercüme ediliyor ve aynı ifade başka bir yazı varsa aynı varlık tümce Google için iki kez gönderilir?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

O kadar yapılandırmanızı önbelleğe değildir ya da değil temizlenir. Sen-ebilmek sade bir şekilde sakatlar takas ayarlayarak önbelleğe işlevselliği Admin CP- > BB Önbellek- > Veritabanı Önbellek yaşam Süresi (TTL) 0. Ya da aynı yerde Strateji temizleyerek önbelleği için Engelli. Ayrıca veritabanınızın () üzerinde olduğundan emin olunVeritabanı önbelleği kullanmak). Varsayılan veritabanı önbelleği Tarih ve takas kapalı olduğunu lütfen unutmayınız.

Önbelleğinizi temizlenmesi mümkün olacaktır çok hakkında o içinde günlükleri Bkz: Admin cp - > Zamanlanmış Görevler - > zamanlanmış görev günlük.

Değil tercüme tüm içeriği henüz önbelleği doldurmak için lütfen unutmayınız. Az bir gün geçirebilirsiniz, sorun değil, sadece önbellek daha yavaş dolduracaktır.

Ayrıca ücretsiz Apertium çevirileri - yapılandırmak için öneririz. Tüm dil çiftleri desteklenir ama olanlar için Apertium önce Google çeviri yapmak için seçilecektir. Apertium sunucu her zaman ulaşılabilir, ama bb-ebilmek deste o - biz sadece her zaman ilk en ucuz seçeneği deneyin ve mevcut ise sonraki yönteme geçin.

Ve bu yüzden de Microsoft çevirisini yapılandırma önermek - de ay sınırı başına 2 milyon karakterlerle ücretsiz çevirileri vardır. Çok değil ama o da maliyetlerinizi daha yavaş - diğer akıllıca olacaktır yapmak için 2 milyon karakterleri Google ödenmiş olacak Ve burada da Microsoft ilk varsa seçilecektir. Öyleyse Apertium, Microsoft, ı ve ardından Google - tüm sağlayıcılar yapılandırdıysanız bu varsayılan çeviri sırasıdır. Eğer yapılandırma dosyalarında istiyorum ama tavsiye edilmez bu sırayı değiştirebilirsiniz.

Lütfen sadece sormak daha fazla sorularınız varsa.
    Last edited by vBET; 15-09-12 at 09:56.

Kıdemli Üye

Teşekkürler - sadece en son sürümü indirilebilir ve çalışma yeni Microsoft şeyler aldım. Ne yazık ki 30 dk. YIKES (Düzenle) hakkında 2 milyon karakter kullanabilirsiniz!
    Last edited by tavenger5; 03-10-12 at 22:04.

Kıdemli Üye

Ayrıca, ' çevirerek yaklaşık 500 k karakter için bir gün Google üzerinden neredeyse bir yıl şimdi. Ne yazık ki çok para maliyeti vardır.

Üye

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    Ayrıca, ' çevirerek yaklaşık 500 k karakter için bir gün Google üzerinden neredeyse bir yıl şimdi. Ne yazık ki çok para maliyeti vardır.
    vay, sen ciddi misiniz?
    365 gün x 10 $ (500 k karakter perday) 3.650 $ =

tercüme için 3.650 $/ yıldan fazla ve pek çok yazı kazanılan çok büyük forum olmalı
    ya da orta forum ve BB önbellek Tamam, ben konuyu çok ayar değildir http://www.vbenterprisetranslator.co...Ted-again.html , her zaman yedekleme yapmak ve kendi riski ile alkış

Yasak

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    Maliyetleri Google ve Microsoft bağımlı ama çeviri için gönderilen metin miktarını azaltabilirsiniz.
    Ödenen giderleri azaltmak için çeviriler lütfen bkz. burada.
    En son sürümü BB çeviri maliyetini azaltan yeni bir seçenek var: Numarayı çevirmek etmeyin. Bu seçenek bulacaksınız AdminCP- > BB- > Çeviri Seçenekleri.
    Ayrıca iyi önbellek temiz olduğundan emin olun.
    Last edited by Marcin Kalak; 04-10-12 at 23:58.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •