Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: El ile çeviriler: nasıl metin, Düzen/translate, vücut sayfa içinde değil?

Üye

Default El ile çeviriler: nasıl metin, Düzen/translate, vücut sayfa içinde değil?

Merhaba guys

Düzenle/translate metne göre el ile seçin ve iç vücut sayfa Düzenle düğmesini

Ama nasıl-e doğru metin düzenlemek, vb gibi url, başlık, açıklama, anahtar kelimeler, vücut sayfa içinde değil?
    Biz doğrudan düzenleyip Eğer phpmyadmin, çok, hangi tablonun sadece bize bildirin ve nasıl

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu an manuel çevirileri sayfada yalnızca metin görünür destekler. Biz bunun için gelecekte daha fazla özellik ekler
    Eğer bu tabloda hangi adı ile başlayan o veritabanında düzenlemek istiyorum vbenterprisetranslator_cache_
    Bundan sonra sen-si olmak (hangi o çevrilmiş) tablo adı dil kodu. her langiage için 3 tablolar gibi var:
    Code:
    vbenterprisetranslator_cache_pl
    vbenterprisetranslator_cache_medium_pl
    vbenterprisetranslator_cache_short_pl
    Çevirileri var özgün metnin uzunluğuna göre bölünür.

Üye

İyi haber beyler, zaten sayfa başlık, meta açıklama, meta anahtar kelimeleri Düzenle/çevirmek için bir hile var

hüner çok basit, sadece Ekle/sayfa başlık, meta açıklama, meta anahtar kelimeler, vücut sayfanın herhangi bir yerinde de, biz el ile düzenlemek için yinelenen

Örneğin sadece sonunda vücut kodu önce Forum şablon kodu aşağıda ekleyin </body>

< Eğer koşul "$ _request ['dil'] ve is_member_of ($bbuserinfo, 6)" = >
    $dizi [Başlık] < Eğer koşul = "$ sayfa numarası > 1" >-< ifade 1 "$ sayfa numarası" = >$ vbphrase [page_x] </phrase> </if>-$vboptions [bbtitle]
    <br>

< Eğer koşul = "$ sayfa numarası > 1" >< ifade 1 "$ sayfa numarası" = >$ vbphrase [page_x] </phrase>-</if> $threadinfo [Başlık] $foruminfo [title_clean]
    <br>

$threadinfo [Başlık], $vboptions [anahtar kelime]
    <br>
    </ If>

ve zaten güçlü-Düzenle/el kitabına konu başlığı, meta açıklama, meta anahtar kelimeler, sayfanızın altına çevirmek
    thats o ben paylaşmak istiyorum

ama ben hala Düzenle / url değişiklik yapamazsınız, vbseo kullanıyorsanız url hala, çevrilmiş değil.
    zaten bu değişken vbseo.com önce arama)

Bu benzeri hüner yukarıda eklemek çalıştı:

$_SERVER [VBSEO_URI]
    <br>

veya

http://Domain.com/$_SERVER[VBSEO_URI]
    <br>

veya

http://Domain.com/es$_SERVER[VBSEO_URI]
    <br>
    değişkeni mevcut vbseo sayfa url gösterilen çalışma ve o ve onun kaydedilen el ile düzenleyebilirsiniz,
    ama iplik url adres çubuğunda hala değişmemiş, sayfayı yeniden yükleyin ya da vücutta açık çevrilmiş url zaten denedim ama hala sırt-e doğru orijinal url yönlendirme

nasıl tercüme/değişik url yapmak için önerim var, bu mükemmel yapmak için ipucu, verin lütfen

Yasak

Çeviri url url için normal metin ve normal bir metin değil bulmak gibi önbellekte gelir değişikliği değil alınan ek dönüştürmeleri gider çünkü bu şekilde dışarı işe yaramadı.
    Tarafından önerilen iyileştirme üzerinde çalışılmaktadır. Lütfen sabırlı olun. Biz hala gelişmekte çünkü diğer şeyler arasında a çabuk saptamak - olarak açıklamak mümkün değildir.
    Öneriler için teşekkür ederiz, biz--si olmak-e yararına.
    Last edited by Marcin Kalak; 04-10-12 at 19:32.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •