Bu yerden devam iplik
Veritabanı önbellek nasıl yapılır, silinen / temizlenir asla, bu nedenle yeniden çevrilmesi gerekir değil mi?
Kullandığım neredeyse hepimiz gibi ücretsiz microsoft lacivert ve Apertium kullanıyorum
i zaten alıntılanan ayarları aşağıda belirtilen, ancak veritabanı önbellek bazen sildiğim temizlenmeli / alma gibi görünüyor
Örneğin, benim forum varsayılan dil İngilizce'dir ve tercüme dili sayfası İspanyolca olduğunu
İspanyolca bugün sayfa, forum ev gibi, iyi çevrilen, ancak birkaç gün daha, her forum başlığı ve açıklama gibi bunların bir kısmı, yine hala İngilizce gösteriyor
Silinmiş / temizlenir alıyorsanız önce bu yüzden veritabanı önbellek tahmin
AdminCP - > çeviriler önbellek - > veritabanı önbellek - > önbellek süresi (ttl) - > 0 olarak ayarlayın
AdminCP - > çeviriler önbellek - > veritabanı önbellek - > önbellek temizleme detayları - > kontrol herhangi bir dil, tüm işaretli değil
AdminCP - > çeviriler önbellek - > veritabanı önbellek - > önbellek temizleme stratejisi - > Engelli (Dissabled, ama belki onun önemli değil orada yazılan metin yanlış) ayarla
veritabanı önbellek, silinmiş / temizlenir asla, bu yüzden tekrar tercüme edilmesi gerek, ya da varsa başka bir ayar yapmak için yukarıdaki ayarları zaten doğru yardım lütfen