Ben bir sorun var. Bu vbenterprisetranslator_seo.php yüksek cpu kullanım gösteriyor. Bunun için bir çözüm olacaktır. Lütfen yardım için.
Robots.txt bu vbenterprisetranslator_seo.php izin miyim? yardım için lütfen.
Ben bir sorun var. Bu vbenterprisetranslator_seo.php yüksek cpu kullanım gösteriyor. Bunun için bir çözüm olacaktır. Lütfen yardım için.
Robots.txt bu vbenterprisetranslator_seo.php izin miyim? yardım için lütfen.
Lütfen buraya bakın
http://www.vbenterprisetranslator.co...bet-loads.html
Bunu alıyorum ve yükseltilmiş
Server Load 17.50 (4 işlemci)
Bellek el 7.5%
Takas İkinci 0.00%
Disk / dev / vzfs (/)% 12
Bu hangi dönem için hesaplanır? Sunucular, zaman zaman daha fazla meşgul olabilir. Bu yüzden ortalama değer ya da sadece belirli bir anda vurdu?
% CPU kullanımı nedir?
Sayfalarınızı hızlı gösterilir mi? Sayfaları kabul edilebilir bir zaman görüntüler daha sonra herhangi bir sorun yok - Sunucu Yük ne olursa olsun.
Ve en önemli sorunu - BB bunu neden yapar?
İlk konu (varsa) başka bir yerde değil - vB optimizasyonu örnekte veya mysql kullanımı. Forum, bazı yapılandırma iyi çalıştırabilirsiniz, ancak bazı noktalarda ulaştıktan sonra onu vBulletin ve / ya da mysql optimize etmek için gerekli olduğu görülmektedir.
İkinci olarak bahsedilen birçok kez BB sadece çeviriler sırasında harekete geçer. Normal sayfalar aynı kaynakları kullanarak oluşturulur. BB ile ek kullanım fark ederseniz Yani bu tercüme sayfalara ek trafik elde edeceğiniz anlamına gelir. Yani BB normal sayfaları yavaş nesil ne olanlar için ek kaynaklar değildir. BB, normal sayfaları nesil (sadece bayrakları eklendi) üzerinde herhangi bir etkisi var. Tercüme sayfalarına önce trafik yoktu, ek trafik olsun. Ve daha fazla trafik var, onu ele almak gerekir.
Biz BB 3.3.0 birçok optimizasyonları ve BB gerçekten çok hızlı! Hatta bu çeviriler ücretsiz asla unutmayın lütfen ... Bu sadece mümkün değildir. Biz hala farklı yönlerini ve BB optimize etmek için devam edecektir çeviri hala ele alınması gerekir isteği alıyorsanız herhangi bir ek kaynaklar alacağını bile ek trafik idare edebilmek gerekir.
Lütfen nesil normal sayfa ve önceden önbelleğe tercüme sayfası kez karşılaştırmak fark çeviri gerçek maliyet.
Ayrıca BB performans sorunları ile ilgili konu baktı? Önemli değil sayfaları için robotlar engellendi mi? Aynı zamanda çok sayıda sayfaları tarar robotlar sunucu kaynaklarının önemli miktarda alabilir lütfen unutmayınız. Tercüme takvimler, kullanıcı sayfaları ve benzeri için engelleyin. Ayrıntılar burada:
http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html