Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 19 , 19

Konu: vbet yeniden mücadele

Üye

Biz adil tamamlanmak installing vBulletin 4.2 (V3 yükseltme). vBulletin kendisini gayet iyi çalışıyor gibi görünüyor.

BB yüklü 4.4.6 olduğunu.

Googletest ile sonuçlanır:

Başlangıç çeviri testi için Google API v2
    Test sonucu:
    Sınama hatası: 2001:4860:800a::5f için bağlanamadı: ağ ulaşılamıyor
    Bağlantı süresi (ms): 150134.716064

Yalnızca boş sayfaları görüntüler zaman çeviri talep olduğunu ve yanıt * çok * yavaş.

Benim ağ ekibi tüm iyi:-) düşünüyor. Orada bir şey ı Google API için bağlanma değil benim sistem nedeni işaret etmek onlara eğer?
    Last edited by hmspain; 18-06-12 at 16:55. Nedeni: ne güzel çalışıyor açıklamak

Üye

Eğer bir proxy üzerinden çalıştırmak gerekir ve benim sistem bir vekil koyma... iste nerede Çeviriler ben bu kurarsınız?

Üye

curl_setopt ($bağlantı, curlopt_proxy, ' http://proxy.mydomain.com:nnnn/');

sadece her curlopt_url çizginin üzerinde görünür yapmak belgili tanımlık hüner için vbenterprisetranslator_functions.php ve vbenterprosetranslator_class_translator.php eklendi.

Üye

Default İlerleme, ancak yavaş yapıyor...

Sonraki:-)... çeviri yazılarda bayrakları görünmeyen engeller. Ben İspanyolca arka bir şey... ve "nada" dedikleri gibi. Orijinal dili ve İngilizce çeviri özgün metni aşağıda gösterilen bayrakları bekliyordum. Defalarca ve ayarları üzerinde devam edin, ama şeyler anlamak için görünmüyor.

Bayraklar artık üstünde göstermek ve üzerine tıkladığınızda, o sayfanın o dile çevirir... ilerleme. Ancak yükleme hala "doğru değil"...

Emekli;)

Merhaba,
    Proxy sorunu çözmezse emin olmak için lütfen söyler misiniz, sadece.

Hakkında önceki sonrası - ne tam olarak şu anda çalışmıyorsa bildirin ve ne ile size yardımcı olabilir.
    Ayrıca, yeni iş parçacığı için herhangi bir yeni konu açmak lütfen unutmayın

Üye

Bu konuda daha fazla yardıma ihtiyacım var. curl vekil satırı ekleyerek, Çeviriler işe almak mümkün ama bireysel ilanları (üstte nerede belirtilen sadece) üzerinde bayrakları görünmüyor. Bir üst bayrakları tıklayın çeviri gerçekleştirilir.

I got bu çalışma, son kez bireysel ilanları görüntülemek için bayraklar almak için herhangi bir özel ayar hatırlamak değildir. Stumped:-).

Üye

Quote Nickli Üyeden m_jankowski View Post
    Merhaba,
    Proxy sorunu çözmezse emin olmak için lütfen söyler misiniz, sadece.

Hakkında önceki sonrası - ne tam olarak şu anda çalışmıyorsa bildirin ve ne ile size yardımcı olabilir.
    Ayrıca, yeni iş parçacığı için herhangi bir yeni konu açmak lütfen unutmayın
    I * düşünme * ı-si olmak benim vekil sorun giderilmiştir. Bir proxy üzerinden çalışan diğer müşteriler var mı? Sorunu çözmek için ne yaptın? Bildiğim kadarıyla söyleyebilirim olarak bb no proxy ayarlamak için seçenek vardır.

Öylesine I lüzum-e doğru bilmek:-) benim "Çözüm" başka sorunlara neden.

Ekledim:

curl_setopt ($bağlantı, curlopt_proxy, ' http://foo.com:nnnn/'); (mesela.dom benim vekil ve nnnn bağlantı noktası)

her curlopt_url çizgi. Çok zarif.

---

Üst bayrakları bu noktaya çeviri, yanıt çalışır, ancak çok yavaş.

I yapmak değil herhangi bir bayrak kendilerini ilanları bakın.
    Last edited by hmspain; 21-06-12 at 17:44.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Herhangi bir sorun ile yakınlık önce dikkat yoktu. Belki hiç kimse ile yakınlık kullanıyor veya sunucusu yapılandırmanızda belirli bir konudur.

Büyük sorun çözüldü. Yeni sorun zaten yeni konu açıldı ve orada zaten cevap gönderin. Bir iş parçacığı için bir sorun unutmayın - bu sorunları daha iyi yönetmek için bize izin verir.

Değişikliklerin olası sorunları bulunmamaktadır. Bu sadece sunucu yapılandırmanızda belirli yazdığım gibi. Sadece çeviriler çalışma şeklini ve çeviri sağlayıcısı davranış biçimini denetleyin.

Konu ile daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Yanıt yok - sorun olarak kabul gitti. Bu konuya lütfen yazın değilse

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •