Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 9 , 9

Konu: Boş yayınlar

Junior Member

Default Boş yayınlar

Çeviri sağlayıcı sadece kullanmadan bir üyesinden boş bir mesaj almak kullanılabilir olduğunda buluyorum. I-si olmak "değil göstermek için özgün metni göster kullanıcı için" budur
    Last edited by DirtRider; 09-04-12 at 09:44.

Emekli;)

I-ecek kontrol o üstünde. Ayrıca "Özgün metin kullanıcı göstermek" kümesi üzerinde boş mesaj olacak görüntülenirse söyle lütfen?
    Ayrıca bu yanlış sağlayıcısı gizli/kimlik/API anahtarı coused unutmayın

Junior Member

Evet o-ecek göstermek özgün metni daha sonra ayarlamak kullanıcı için orijinal metnini göster varsa iyi. Sonra o sayılır ve İngilizce olmayan bir iplik bir yazı olacak şey değildir. API keys çeviri sağlayıcısı kullanılabilir olduğunda çalışmıyor gibi görünüyor.

Junior Member

Tamam bu konuda daha fazla şimdi silinmiş bu değişikliği ile karşılaştığım devam eden sorunları dert etmeyin, ne bir para bu çıktı wast
    Last edited by DirtRider; 11-04-12 at 08:12.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu çok thread - cevap var bizim personel sorunu denetliyor.

Emekli;)

Benim sınav forumunda bu sorunu yeniden olamaz. Eğer lütfen bana url örneği ile "boş" yazısı olduğu ve erişim, Ive'göndermek beni hala workig, yer kontrol ise gösterilebilir

Junior Member

Üzgün benim sitesinden şimdi olarak bu mod kaldırmış gibi ı can't bize çok fazla sorun veriyordu.

1. Boş mesaj olmadığında çeviri sağlayıcısı (orijinal metin değil göstermek için kullanılabilir ayarı)
    2. Yazının çeviri sağlayıcı kullanılabilir olmadığında varsayılan dışında diğer dillerde (orijinal metin ayarlarını göster) bu İngiliz üye olarak karışıklığa neden sonrası anlayamadık ve onları görmezden.
    3. Forum yavaşlama sağ ne zaman çeviri sağlayıcısı yoktu, forum üyeleri şikayet bu yavaş hızlarda kabul edilebilir değildi.

Emekli;)

Bu sorunu yeniden olamaz yoksa vBET yüklediği ve bu nedenle siz beni bu hata "eylem" gösteremez dedi beni neyin yanlış gittiğini kontrol etmek mümkün değildir.
    Mutlu etmek kontrol o-e doğru senin ftp izin verin.
    Last edited by r.dziadusz; 14-04-12 at 16:34.

Emekli;)

Ben bu konuya kapatmanız gerekiyor bu yüzden cevap yok. Siz bu konuya ilişkin daha fazla sorunuz varsa ben yeni bir yazma lütfen diğer yolu açılacaktır.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •