Yine garip şeyler google bana olur. Daha önce, komut site: ... Ben 150.000 sonuçları vardı ve şimdi aniden 24.600. Ve bu yüzden bu çevirmen olduğundan şüpheleniyorsanız, özellikle, url adresleri tercüme edilmelidir. Ben bayrakları konulara gizli bağlantıları olduğu gerçeği üzerinde şüphelerini temel, ancak örneğin gibi bir form, ben bir konu var: ... /loto-lig-pes-2010-pc-23209.html bayrağı altında bağlantıyı konu gösterir: ... /tr/.../loto-lig-pes-2010-pc-23209.html ve gerçekten farklı bir adrese gelir: ... /tr/.../random-lig-pes-2010-pc-23209.html Rasgele google sonuçları göz ve başka bir dilde hiç forum konusu kelimenin tam anlamıyla vardır. Bu forumlar, etiketler, sayfa vbcmps, ancak tema. Normalde trajedi. Belki - - Yanlış neden bana bu getirebilir mi? veya Şekilde bayraklar sayfasında olan aynı adres olduğunu söylemek için - çok daha iyi olurdu - Ben url adresi çevirisi veya devre dışı bırakabilirsiniz.
Merhaba. Google algoritması değişti, özellikle ya da dizin yenileme - Bu atlar Google indeksleme meydana gelir. Genellikle hızlı bir şekilde diğer dizinler dönün. Bağlantılar gönder, size tercüme değil bağlayamazsınız başlar ve ne zaman tercüme BB üzerinde bitirmek bir 301 açıkça yer kalıcı olarak yönlendirilmiş olduğunu devletler hangi yönlendirme yapıyor çünkü hiçbir ilgisi yoktur. Ayrıca, bu tür yönlendirme zaten konu (bağlantılar performansı artırmak için her dile çevrilen değildir) olmak, size çeviri değişiklik sadece durumdur. Bu forumda çeviri görünümünü değiştirmek, bu bağlantıları zaten çevrilir. Ancak, şimdi aslında Google dizine çevrilmez sayfaları tercih edebilirsiniz, çünkü hangi bir neden olabilir - Eğer vBSEO kullanıyorsanız ve açık ise standart bağlantı nedenidir. Bu yapılandırma vBSEO başlığı ile gerçek adresi dil katkısı olmadan adres olduğunu söyleyen bir bağlantı ekler. Zaten doğrudan oraya endeksli olan bir adresi - Ve siz bir Google tercüme sayfası açık varsa, başka bir adreste olması gereken bir şey olarak kabul edilecektir. VBSEO daha önce rapor ve çözüldü tarafından eklediğiniz kurallı bağlantı sorun - BB 3.3.0 eklenecektir O zamana kadar vBSEO kanonik bağlantısını devre dışı bırakmak, ya da sadece bekleyebilir Onlar endeksli olduğu için - bu vBSEO seçilmiş meşru url etiketi eklemez tezi doğrulamaktadır.
Last edited by vBET; 08-01-10 at 12:24.
Teşekkür ederim, ama bir şekilde bu cevap beni tatmin etmez. Ben vBSEO kullanıyorum, ama vardı ve Canonical URL devre dışı bırakmış, ancak tercüme sayfalar, hiç endeksli olmadığını söylemek değil, trajik bir şekilde endekslenmiştir. 1.5 sonra m, ca iş BB 3.2 ve istek üzerine BB 2.x 1 / 2 yıl "Site: http://..../en/" Google sonuçları verir: Sonuçlar 1 - 10 arasındakiler 114 ! "Site: http://..../zh-CN/" Google sonuçları verir: Sonuçlar 1 - 10 arasındakiler 158 ! hangi 2 / 3 vbcmps bir parçasıdır ... ~ 50 yeni konular var forumunda bir gün. Bu BB çalışması gerekir bu yüzden, sanmıyorum, çünkü bu eylemin ne zaman "daha fazla trafik, kullanıcılar ve AdSense gelir olsun!" Bir masal arasında taşıyabilirsiniz.
Ek trafik bir masal sadece bir gerçek değildir. Buraya bakın: vBulletin.org Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - vB Enterprise Tercüman Ve burada: http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html BB dizin sayfaları değil. Forumunda Yazılım dizin sayfaları değil. Sayfalar altyapı dışında sadece robotlar sürün. Robotlar ipuçları poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 yönlendirmeleri veya kanonik bağlantı verebilirsiniz. Sana bir standart bağlantı var anlamak ve devre dışı bırakılmış. Robots.txt bir forum ve içerik için bir URL girin
Last edited by vBET; 09-01-10 at 05:52.
Nickli Üyeden vBET Ek trafik bir masal sadece bir gerçek değildir. Buraya bakın: vBulletin.org Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - vB Enterprise Tercüman Ve burada: http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html BB dizin sayfaları değil. Forumunda Yazılım dizin sayfaları değil. Sayfalar altyapı dışında sadece robotlar sürün. Robotlar ipuçları poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 yönlendirmeleri veya kanonik bağlantı verebilirsiniz. Sana bir standart bağlantı var anlamak ve devre dışı bırakılmış. Robots.txt bir forum ve içerik için bir URL girin Için teşekkürler - kısa ve öz her zaman olduğu gibi - cevap, ne benim soruna yol istedi ... Neyse ki, o zaten bu sorun ile dışarı çalıştı. Çözülmüş. ps. Web sitesi adresi büyük olasılıkla yalnızca nedeniyle sayfanın lisans ve adresi bu forumda benim nick atanmış olması nedeniyle, bilmeli
Merhaba. Niyetim bir laconic yönetim bilgi değildir. Eğer öyleyse, bir af aldık. İdarenin amacı açık ve şeffaf bilgi yok. Pigmentasyon aynı açıklamada gizleyebilir. Aslında - sistemimiz lisans ile ilgili adresine bir mesaj forumu vardır. Orada zaglądnę dahaki sefere Sana bir çözüm bulundu mutluyum - başkalarıyla paylaşabilirsiniz eğer, herkes benzer bir sorun olsaydı?
Etiket Bulutu
Forum Kuralları