Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 11

Konu: Çeviriler bu Forumlar sunucusuna bağlı olmayan!

Kıdemli Üye

Default Çeviriler bu Forumlar sunucusuna bağlı olmayan!

Merhaba, son 24 saat içinde benim depolama useage kontrol ballooned ve aşağı doğru bir şeydi!, bir hata günlüğü bunlarla dolu
    php Warning: strpos [< a href="/forum/tr/function.strpos" > function.strpos: </a>]: /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 398 dizede bulunan değil ofset
    birçok binlercesi (tüm 25 GB!) benim çok vardı ve bu BB server temas kuramamak yüzünden oldu gibi görünüyor!

Bu sunucu satın senin her zaman temas edebilmek gerektiğinde bu işaret değildi!, sunucunuzun aşağı ve böylece, satın alınan yazılımı (modificatio) idi orada vBET için gerçek bir ihtiyaç olması sürekli temas sunucu?

Emekli;)

Benim sınav forumu kontrol etmek çalışacağız. Ayrıca lütfen beni adim adim açıklayabilirsiniz ne yaptı önce hata çıktı?

Kıdemli Üye

Basit, bu hataları zaman hata günlüğü her zaman sitenizi dün, ne zaman sitenize geri hataları kadar geldi durdu veya yavaşladı, şimdi onları bugün (17 mb) yalnızca binlerce var görülen
    Quote Nickli Üyeden thecodecage.com error log
    [03-Feb-2012 13: 20: 48] php Warning: strpos [< a href="/forum/tr/function.strpos" > function.strpos: </a>]: /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 398 dizede bulunan değil ofset
    , forumun hiçbir sorunları veya hataları bu benim hata günlüğünü doldurma dışında normal şekilde çalışmaktadır.

Yeniden için hiçbir adım!

Emekli;)

Bu günlük dosyası hala var mı? Eğer evet bazı günlükleri ayarlayabilirsiniz ve neler olduğunu denetler.

Kıdemli Üye

Sen-si olmak Forumu kök erişim, (Ben bunu her gün temizleyin!) günlük çıkar ve sağ şimdi üzerinde 2 gb vBET tüm girişler vardır, sen silmek belgili tanımlık eğe, başka boş bir oluşturabilir ve 2 gb sunucu açmaz ve bilgisayarınızı açmadan sorun olur geri hataları için kontrol tutmak.

DÜZENLEME: benim sunucu aşağı (500 bazı hatalar ancak anlık ve vardı onları kendi eklentileri değiştirirken neden) ay içinde henüz olduğunu söylemek gerekir.

hata günlüğü /public_html/forumz/error_log at bulundu
    Last edited by Simon Lloyd; 05-02-12 at 20:14.

Emekli;)

Şu anda çökme/forum çöp değil amacıyla bu uyarısını gizleyebilirsiniz. Neden göründüğü kontrol şimdi. Ayrıca ben bu hatayı yeniden
    Bu satır değiştirdik.
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    Bu satır:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Kıdemli Üye

Merhaba, herhangi bir daha bu sorunu veya neden sorun bildirme oldu?

Emekli;)

Büyük olasılıkla, bir zaman sağlayıcıları vardır bazı iç hata (Bu biri de bizim sunucu çöktü) oluşturmak bazı garip çeviri outup olduğu gibi dedi neden yapmak değil etkiler, sunucunuzdaki - forum was çalýþma para cezasý açıklıyor sonsuz döngü - başladı. Yine hata dosyanız olduğunu Bu uyarı - ya da siz sadece errased özgür insanlar bunu?

Kıdemli Üye

Ben değil düzenleme hata günlüğü hiç, hatta oluşturduğum hataları orada bıraktım, Peki bu hata Sabit ya da sadece dosya değişikliği yapılan gizli düşünüyorum?

Ve Evet forum gayet iyi çalıştığını, günde sadece 100.000 karakterler için çok fazla google çeviri ödemezseniz çevirileri çok kalan şekilde çevrilmesi bekleniyor.

Emekli;)

Bence hata düzeltilmiştir, otherways hata günlüğü sahip diğer uyarıları gelen çok aynı döngü, bir şey görünür tekrar bize ulaşın

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •