IbProArcade, güzel bir seçenek olacaktır vbblogs vb gibi olmayan tüm yerli fi betikleri için devre dışı bırakmak için bir anahtar istiyorum. Umarım bu yer alır.
IbProArcade, güzel bir seçenek olacaktır vbblogs vb gibi olmayan tüm yerli fi betikleri için devre dışı bırakmak için bir anahtar istiyorum. Umarım bu yer alır.
Forum yolu Şu anda ise o zaman çevirmek için izin verilir.
Biz göz ardı edilecektir URL'leri belirtmek için bir seçenek ekleyebilirsiniz, bu sayede hiçbir bayrak ve birisi tercüme bağlantı ile oraya gitmek, o zaman normal bir sayfaya yönlendirme. Bu çözüm Tamam mı?
Bu gibi iyi olurdu değilse daha iyi!
Böylece Tamam. Bize URL'lerin bazı örnekler verebilir Eğer bloke istiyorum. Biz belirlemek için istediğiniz URL bazı dizesi içeren yapar, düzenli ifade desteği gerektirir (en kötü performans için) ya da sadece kontrol yeterli o olacak yok.
İşte birkaç engellemek isteyebilirsiniz:
/ Blog.php / veya bloglar /
all_albums.php veya / teen-resim-fotoğraf /
/ Arcade.php
Biz sadece blog kontrol paneli url engellemek için mümkün olmak isterdim:
tüm blog yerine blog_inlinemod.php.
Bu bakıyorum
Yardımcı olur umarım
Tamam bu yüzden biz basit dizeleri başlayacak ve gerekli olduğu takdirde o zaman düzenli ifadeler desteği eklemek olacaktır.
Bu yüzden, metin alanına çeviriler desteklenen olmayacak URL'leri belirleyebilirsiniz yeni bir seçenek eklemek. Her satır ayrı bir URL olacak. URL sadece bir bölümünü tanımlamak, gerçek URL (kendisinin bir parçası olarak) göz ardı URL'ler herhangi bir desteklenen olmayacaktır çünkü.
Bitti - 3.3.0 dahil edilecektir
Göz ardı URL'ler için bayraklar, çevirmek için hiçbir imkanı (birisi çalışacağız yönlendirme) ve herhangi bir çeviri izleme olacaktır.
Harika! Bu Realease bakıyorum!