Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123
Sonuçlar 21 için 26 , 26

Konu: Sitemi ziyaret eden kişilerin ilk Rus soru sorulur?

Kıdemli Üye

Thats değil açıklama, tarayıcım asla Rusya için ayarlandı ama o zaman sadece o yaptı, tarayıcısını asla Rus oldu kefil olamaz ama o Hint, ı logged yeni DEHLI ve türleri yaşamaktadır ve bu yüzden İngilizce konuşuyor gördüm neden yeryüzünde çerezlerimizi verecek kadar Rus okunabilir?

Emekli;)

benim özür başlıklarını okumak, sen bile asla kümesi/Rusça dil kullanımı ama senin kaş'ın size ince idi. Bu tüm olabilir ben demek kontrol olmadan - üzgünüm bu halk göremiyorum

Kıdemli Üye

Rusça dil kapattınız, görünce bir kez sen bunu atlamamış, o geri (en azından bir süre için!), benim kaş için mümkün değildir gelmez gibi pop-up size yardımcı olmayacaktır "düşünmeye" ı ayarlamış veya kullanım Rusça dil, içinde benim kaş hiç kurduğu tek dil varsayılan English uk, o rapor kişi için kefil olamaz Dediğim gibi ben önce ve bazıları çok hoş emin im yaşamış.

Dil yanlış ben ya da olurdu fiziksel olarak o, bunu (vBET) ya da bizi değiştirmek için kullanım yazılım bir Rus vekil (ya da sahte Rus olmak üzere ayarlanmış proxy) değiştirmek için gerçekleşmesi amacıyla yalnızca biri bana ve thats için olası çeviriler.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Nereye gidiyorsun anlamıyorum. Basit cevap var - davranış zorla sizin tarafınızdan - ayarları'nda o ayarlanır.
    Ve size kolayca içinde kapatabilirsiniz Admin CP -> BB -> Diğer -> kullanıcı dili Yönlendir .
    Oraya gidip ayarla Engelli. BB ya sorma yeniden yönlendirme.

Bu çeviriler yapılandırdığınız nasıl davranacağını harika. Ayarlarınızı yoksayarsanız kötü olurdu. Doesn't matter yazılım için hangi dil kullanıcı konuşuyor ya da ne o onun tarayıcı ayarları hakkında iddiaları. Bu konularda yazılım tek şey isteğiyle gelen gerçek başlıkları vardır. Ve olanlar hakkında görüşüyorlar ayarlarıyla denetlenir. Hiçbir şey daha. Bu çeviriler burada işleyişi ve isterseniz kolayca değiştirebilirsiniz. yapılandırmanız.

Yine (sen hala yönlendirmeler açık sorular var olacaktır) ne zaman tarayıcı ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm. Ve eğer sen-ecek değil bulmak orada dil ayarları dil istenir olması yönlendirildi, sonra onay da ne geliyor sunucu (Ekle bazı günlükleri) - unutmayın ki İnternet büyük bir yer ve paketler gelirse çok yerlerde - mümkün olan bazı proxy sunucusu ekler kendi başlıklarını isteğiniz. Zaten sihir diye bir şey yok. Bb tarafından yönlendirmek istedi ve Rus dili yönlendir sen nerede olduğunu sonra hezimet isteği, Tüm diller bb tarafından bilinen üst dil başlıklarını Rus dili vardı. Eğer isterseniz kendiniz kontrol edin - sadece dosyaya gidebilirsiniz /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php ve kontrol fonksiyonu vbet_getRedirectionLanguage. Bu da biz-si olmak sen şey böcek ve bize kanıtlamak istiyorsanız günlüklerinizi eklemek için iyi bir yer var.

İsterseniz (ki sizin belirlenmiş) bir parametre yerine tam uygulamayı devre dışı - ne düşündüğünüzü yapmak ne yapmak sen düşünmek... Bu forum var. Neden bu oldu ve nasıl değiştirebileceğinizi açıklar mutluyuz. Eğer sen daha yardım lütfen sadece yazın

Kıdemli Üye

Michael, yanıt için teşekkürler, Evet sormaya vBET yapılandırmış ve çeviriler bu şekilde sorunlar, ancak sorunun kayıtdışı olduğunu veya olmadan insanlar kim günlüğü dışarı istedi Yönlendirme soru, çeviriler, bildiğim kadarıyla değil çalışma gerekir bu şekilde çalışması gerekir, her zaman da dildir Rusça, öylesine burada'nın iki senaryo 's:
    1. Hindistan kayıtsız kullanıcı siteyi ziyaret, (Rusça) pop's görmek isteyen o Rusya için onun dilini istiyorsa, o düşüşler ve siteyi görüntüleyebilirsiniz normal İngilizce, eğer o kabul eder (ama o o kadar pop okuyamıyor Rusça konuşuyoruz değil akılda lütfen ayı) o için taşınır Microsoft Office Yardım - Microsoft Office Tartışma - Excel VBA Programlama - Erişim Programlama

2. Bu konuda söyledi almak (ve kendimi geçmişte yaşamış) ve forum üzerinden bana önce görüntüleme yer almak için bağlantıyı oturum ve sonra Rusça, pop olsun aynı senaryo olarak yukarıda yer alır

Eğer biz kaydedilir neden biz pop ile kadar sunulacak? POP'a kadar olan kişi yalnızca oturum için değil mi?

Sunucum olmayacak, İngiltere'de ve ayrılmış, ı-si olmak toplam denetimini ele, ben sadi şimdi öylesine umut verici bir biçimde bu-ecek durmak sorunu olsa da, ben Rusça dil kapalı.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    Eğer biz kaydedilir neden biz pop ile kadar sunulacak? POP'a kadar olan kişi yalnızca oturum için değil mi?
    Hayır bu kişiler için yeni bir oturum başlatır olur:
    Quote Nickli Üyeden Parameter description
    Yeniden yönlendirme, yalnızca (istemci çerezleri etkinleştirmiş olması gerekir veya her zaman yönlendirileceksiniz) yeni bir oturum başında gerçekleşecek.
    Ve Çerezler tarafından tanınır.

Ayrıca hangi dil başlığı yalnızca sunucunuz için önemli olan önce yazdığım isteği ile gelir. Ve kabin içinde senin senaryoları başlığı ile Rusça dil isteğiyle geldi görünüyor. Lütfen dil başlık olarak ayarlandığında eklendi bazı varsayılan dili ayarlamak belki - sunucu yapılandırmanızı denetleyin. Neyse biz burada hata var şüphesiz. Bu işlev çok uzun süre değiştirilebilir değildi ve onun'çalışma para cezası. Rusça dil kodu göndermek uygun başlığı olarak eğer o-ecek göstermek ne yazdı - günlükleri - büyük olasılıkla tekrar olacağını bunu kontrol edebilirsiniz. Ben yanılmışım hatayı düzeltir, ama önce biz herhangi bir hata olduğunu onaylamanız gerekir.

Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •