Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 18

Konu: Farklı dillerde de YAZMA

Junior Member

Default Farklı dillerde de YAZMA

Merhaba Michal,

Özellik İsteği forumu bu tanımlamak için diğer konu sordu.

Tekrar bağlantı, bakınız: tıklayın

İngilizce ya da Urduca bu hack ile seçim var. Select Urduca ve aslında olacak yazarak Urduca ve İngilizce geçiş geri ayarlayabilirsiniz sonra sağdan sola alınacaktır.

Bu, ben dahil görmek isteriz bir şeydir ama olur şüpheliyim.
    Last edited by vBET; 15-10-09 at 00:39.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Istek için teşekkür ederiz.

Ben Urduca ne olduğunu bilmiyorum, bu yüzden ben sorunu anlamıyorum. Ayrıca ben de anlamak mümkün değilim forumda demo canlı

Lütfen ne bana tarif edebilir misiniz?

Ayrıca eğer İngilizce yazma, İngilizce varsayılan dil veya yeni bir yazı yazmak otomatik olarak dil BBCode eklemek için seçeneği ayarlamak. Varsayılan dil Mesajınızı için varsayılan dili ne diyor Kullanıcı CP, ya da yeni bir mesaj editörü belirli küresel değiştirebilirsiniz.

Junior Member

Urduca bir dildir.

Eğer bu bağlantıyı açıklamasını okursanız bunu size söyleyecektir.

Yapmanıza olanak sağlar. okuma veya yazın Urduca.

Ama Urduca Google çeviriler tarafından desteklenen değildir, bu yüzden BB, henüz ele bu metin diğer dillere tercüme olmazdı neden olamaz ...

Junior Member

Bu sadece bir örnek oldu.

My özellik isteği, bize bir dil yazma yerine farklı dilde (gerçek zamanlı) olarak yazmak ve sonra daha sonra tercüme için mümkün olsaydı.

Ne demek istediğimi anlamak için bu kesmek için kodu bakın.

Ama farklı dillerde yazabilirsiniz ... Üzgünüz, ama gerçekten noktası almak yok.

Ne zaman bir şeyler yazmak, gerçek zamanlı olarak yazmak. Ve desteklenen her dilde yazma, ve hatta tek bir mesaj olarak çeşitli dillerde. Bir dilde yazmak zorunda ETMEYİN

Sadece bu makaleyi okuyun: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Junior Member

Kesmek ile, bir İngilizce klavye kullanarak veya İngilizce dilinde Polonyalı yazabilirsiniz ve sonra kesmek bunu tercüme edecek anlamına düşünüyorum.

Bu nasıl çalışır mı?

Ya da örneğin Hintçe Hintçe alfabesi ile yazmak mümkün olacak ve İngilizce değil. Hintçe, farklı karakterleri kendi alfabesi vardır.

Bence bu daha mantıklı umuyoruz.

Bazı dil yazarken bu dilde yazıyorum. Bu dil karakterleri kullanma. Test mesajları göster - bu farklı dillerde yazılmış orijinal görebilirsiniz (çeviri öncesinde) - sadece orijinal dili, bayrak sağ tarafta oku tıklatın.

Veya daha iyisi buraya bakın. Aşağıdaki mesajı Japonca - Japonca yazılmış olduğu anlamına gelir, oku tıklatın ve orijinal metni (Japonca bilmiyorum yazılmıştır göreceksiniz sadece Wiki kopyalanır )

Text automatically translated from: Japanese to: Turkish
    Translated text
    Kek değil, alkol var
    Original text

Test mesajları alanında da diğer dillerde yazılmış tencere görebilirsiniz - bu, kendi ulusal karakterler kullanılarak yazılmış. Bu yüzden bazı ülkeden kullanıcı foruma kaydolmak zaman. Onun dil forumu yalnızca görmüyor - o da kendi dilinde yazabilirsiniz!
    Last edited by vBET; 17-10-09 at 03:45.

Junior Member

Serigrafi bak, ben Kimliğim benim dili Japonca seçilen -> Bilgileriniz düzenleyin.

Yani, ben yeni bir konu başlatmak ve yazarken sadece İngilizce karakterler?

Junior Member

Ben eminim bu, sizin Michal için sinir bozucu oluyor ama benim en son ekran bakın.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •