ne zaman bir iplik içinde yaşıyorum ve benim iş parçacığı içeriği bir dili tıklatın değil çevrilmiş ama her şey nedir?
Sorun çözüldü
ne zaman bir iplik içinde yaşıyorum ve benim iş parçacığı içeriği bir dili tıklatın değil çevrilmiş ama her şey nedir?
Sorun çözüldü
Last edited by mario06; 27-12-11 at 11:28.
Çözülemeyen, bazen iş parçacığı içeriği çevirir ve bazen sadece konu başlığı sadece çevirir.
ps. neden o kadar uzun çekmek için alıyor?
Resimden gördüğünüz gibi her şey dışında metni tercüme?!?
Last edited by mario06; 28-12-11 at 05:15.
Selam
Pleae bu kısmi çeviri ve Çevrilmeyen metin hakkında konuları okuyun:
http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10876 ve http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10970
Asla baştan tercüme, diğer sorunları (benim diğer konular) bu karara ulaşmadan önce çözülmüş olması gerektiğini düşünüyorum.
Microsoft API testi:
Microsoft çeviriler API için başlangıç çeviri testi
Test sonucu: "Hoş Geldiniz"
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 114.572265625
Tabii benim Microsoft Azure sınav üstünde benim diğer sonrası belirtildiği gibi belirteç bir hata alıyorum:
Microsft çeviri API Azure tarafından sınama başlatılıyor
Tam simge:
{"hata": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: gerekli alan/u0027client_id/u0027 eksik. / r/nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 2011-12-28 15:33:26Z"}
Last edited by mario06; 28-12-11 at 16:33.
Tamam sağlar belirteç hata ile başlar
İçerik hala çevrilir değil!
Saygılar
Last edited by mario06; 09-01-12 at 07:59.
Selam
Şu anda, microsoft azure tarafından çalışmıyor bildiğimiz gibi php sürümü, çünkü deneyin devre dışı bırakmak için Microsoft Azure tarafından -sadece her ikisi de kendi ayarları boş yaptı.
İşte neden bunu sordu:
vBET Microsoft Azure tarafından kullanmayı denediniz ama işe yaramadı süre vBET otomatik olarak devre dışı bırakılmış olarak ayarlanamadı öylesine bir Al veri almaz. Sakatlar çeviriler tekrar kullanmaya çalışır gibi microsoft azure tarafından ayarlanmadıysa.
EDIT:
Lütfen Bu yazıya göz atabilirsiniz:
click2
Last edited by r.dziadusz; 10-01-12 at 21:56.
Microsoft devre dışıdır, ancak hala değil varlık sadece başlık çevrilmiş içeriktir?!?
Benim ftp erişimi, lütfen bunu bakabilirsiniz?
Saygılarımızla
Last edited by mario06; 12-01-12 at 16:51.
Tamam bu kadar insanlar:
Microsft API(both of them-no just one by Azure) disableb ayarlamak, anny his yapmaz.Microsoft devre dışı
Şimdi boş olun Microsoft Comercial çeviri API anahtarı ile Azure(BETA) ve Microsoft Comercial çeviri API secret tarafından Azure(BETA)
ve iş, mutlu etmek kontrol o görünüyor:
http://www.All-unlock.com/showthread...99 & dil = ja
Last edited by r.dziadusz; 12-01-12 at 20:21.
Tekrar denedim ve içerik değil tercüme, bu ne - > belirli bir iplik (showthread) tıklatın ve dizin sayfasında İngilizce basın sonra herhangi bir özel iş parçacığı içeriği değil tercüme sadece başlık gitmek bile ben sonucudur mesaj 1 konu başlığında İngilizce tercüme ama içeriği (değil çevirmek) kendi özgün dilinde kalır İngilizce basın.
ps. vbet güncelleştirirseniz alışkanlık tekrar arşiv görünmez simgeleri sorun var?
Thank You!
Last edited by mario06; 13-01-12 at 10:49.