Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 14 , 14

Konu: İş parçacığı içeriği değil tercüme

Emekli;)

Selam
    For you - çeviriler güncelleştirme withour bu quickfixes uygulanmaktadır.
    Kodu yeniden değiştirmek zorunda kalacak, çeviriler güncelleştirirseniz, çünkü yapmak değil oficialy vBulletin eski sürümünü destekler.

I ekose desenli ve söyleniyor gibi hem Microsoft, hem de Apertium, sınırlarınızı ulaşmak burada
    Böylece metin değil çevrilir, ama çevrilmiş metni ister bir kez konu başlığı gösterecektir sınırlarınızı ulaştınız.

Lütfen Not size sadece ücretsiz çeviri API's her zaman kullanabileceğiniz ücretli olanları: Google API çeviri v2 ve Microsoft Trabnslation (php güncelleştirirseniz) Azure tarafından ücretli abonelik

Kıdemli Üye

Merhaba, ek değişiklikler için adımlar ekleyebilirsiniz zaten bb tarafından burada yayınlanmıştır: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , Rehber güncelleştirilmediyse. Bu uyumlu hale getirmek için ilave ücret ödenen, bir güncelleştirme geldiğinde hasta'mod o kimse rahatsız olmadan kendimi.

I-si olmak-e benim php güncellemek için Google V2 kullanmak için? Yalnızca Microsoft için olduğunu düşünüyorum?!?

ps. bir kez tercüme tercüme kelime önbellekte kalır gerekir?

Thank You!
    Last edited by mario06; 14-01-12 at 06:46.

Emekli;)

O güncelleştirilir:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post3666

I-si olmak-e benim php güncellemek için Google V2 kullanmak için? Yalnızca Microsoft için olduğunu düşünüyorum?!?
    Şimdi o-ecek değil kullanma işlevi, reimplementing json_translate öylesine sen-ebil kullanma o php güncelleştirmeden

ps. bir kez tercüme tercüme kelime önbellekte kalır gerekir?
    vBET tüm ifadeler önbelleğe alma. Ancak çevrilmiş metni önbellekte kalır sonra Evet.

Emekli;)

İşte size sorun quicx düzeltme:
    DÜZELTME

Şimdi bile eski php sürümü ile Microsoft Azure çeviri kullanmak edebilecektir

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •